Panathinaikos'lu Yıldız George Baldock, Evinde Ölü Bulundu: Futbol Dünyası Yasta!

Panathinaikos'lu Yıldız George Baldock, Evinde Ölü Bulundu: Futbol Dünyası Yasta!

Panathinaikos'un futbolcusu George Baldock, evinde ölü bulundu. Bu üzücü olay, spor camiasında büyük bir şok yarattı. Yunanistan Ligi'nde mücadele eden İngiliz asıllı futbolcunun ölüm nedeni henüz netleşmedi.

Panathinaikos'un 31 yaşındaki savunma oyuncusu George Baldock, Atina'nın Glyfada bölgesindeki evinin yüzme havuzunda ölü bulundu. Ölüm sebebi henüz bilinmezken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Baldock, Panathinaikos'a yaz aylarında transfer olmuştu ve sağlık sorunlarıyla bilinen bir geçmişi yoktu. 6 Ekim'de Olympiakos'a karşı oynanan derbide sahaya çıkmıştı ancak perşembe günü İngiltere'ye karşı yapılacak olan UEFA Uluslar Ligi maçı kadrosunda yer almamıştı.

George Baldock öldü mü? - Haberler

BALDOCK'UN ÖLÜMÜYLE FUTBOL DÜNYASI SARSILDI

Panathinaikos'un 31 yaşındaki Yunan milli oyuncusu George Baldock, Atina'nın Glyfada bölgesindeki evinin havuzunda ölü bulundu. Ölüm nedeni henüz netleşmezken, polis soruşturma başlattı. Baldock, herhangi bir sağlık sorunu yaşamıyordu ve son olarak 6 Ekim'de Olympiakos'a karşı oynanan derbide sahadaydı. Perşembe günü İngiltere'ye karşı oynanacak UEFA Uluslar Ligi maç kadrosunda yer almayan Baldock, Panathinaikos'a yaz transfer döneminde katılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler