İsrail'deki Festivalde Baskından Son Görüntüler!

İsrail'deki Festivalde Baskından Son Görüntüler!

Hamas saldırısında 260 kişinin öldüğü festivalde neler oldu? Supernova Festivali müzikseverlerin yoğun katılım gösterdiği bir etkinlikti. Sirenlerin çalmasıyla festival alanı savaşa döndü. İşte ayrıntılar...

Genç bir kadın tarafından kaydedilen festival alanındaki görüntüler dikkat çekti.Görüntüler İsrail'deki müzik festivalinin hızla bir hayatta kalma mücadelesine dönüştüğünü gösterdi. Festival, başlangıçta eğlenceli ve coşkulu bir atmosferde geçerken, ilerleyen saatlerde durum değişmeye başladı. Görüntüler ise vahşete dönüştü.

FESTİVAL SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ!

Görüntülerde, İsrail polisi ve bir tankın festivale giden gençleri korumak için hızla sahneye geldiği görülüyor. Ancak bu sırada Hamas'ın yoğun ateşine maruz kalmaları ile festival alanı, bir anlamda sivil bir etkinlikten savaş bölgesine dönüşüyor.

sra.jpg

Genç bir kadının cep telefonuyla kaydedilen görüntüler, başlangıçta eğlence dolu bir festival atmosferinde başlayan etkinliğin hızla bir hayatta kalma mücadelesine dönüştüğü görülüyor.

HAMAS TARAFINDAN ÖLDÜRÜLEN ALMAN-İSRAİL ÇİFTE VATANDAŞININ ANNESİ KONUŞTU

shani-louk.jpg

Hamas'ın silahlı kanadı Izzeddin Kassam'ın başlattığı 'Aksa Tufanı' operasyonu sonrası paylaşılan görüntüler, dünya genelinde büyük bir yankı uyandırdı. Ancak görüntülerin ardından yapılan açıklamalarda, o kadının İsrail'de barışı teşvik eden bir müzik festivaline katılan Shani Louk olduğu belirtildi.

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntüde, müzik festivalinde eğlenen insanları kaydeden kameranın kadrajına paramotor ile İsrail'e sızan Hamas güçlerinin girdiği iddia edilmişti. Ancak, Hamas güçlerinin kadraja girdiği festival ile Shani Louk'un katıldığı festivalin aynı olup olmadığı konusunda kesin bir bilgi bulunmuyor. Hamas tarafından öldürülen Alman-İsrail çifte vatandaşı dövmeci Shani Louk'un annesi kızının cesedini istediğini açıkladı. 

festival-isarail-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler