Hindistan’da Toplu Tecavüze Uğrayan Turistin Sözleri Kan Dondurdu!

Hindistan’da Toplu Tecavüze Uğrayan Turistin Sözleri Kan Dondurdu!

Hindistan'da toplu tecavüzü uğrayan turistten kan donduran açıklama. İşte haberin detayları...

Dünya turuna çıkan İspanyol turist, Hindistan'da bir grup gencin saldırısına maruz kaldı. Olay, uluslararası düzeyde büyük tepki çekti. Hindistan polisi, saldırganlardan üçünü yakalayarak adli süreci başlattı.

İSPANYOL TURİST SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Saldırıya uğrayan kadın, sessizliğini sosyal medya üzerinden bozarak yaşadıklarını paylaştı. 

İspanyol bir çift, dünya turu kapsamında Hindistan'da, Dumka bölgesinde gece konakladıkları sırada bir grup Hintli erkeğin cinsel saldırısına uğradı. 

Olay, çiftin geceyi geçirmek üzere kamp kurdukları sırada meydana geldi. Hindistan basınında yer alan haberlere göre, bir grup Hintli erkek önce çifti darp etti, ardından genç kadına cinsel saldırıda bulundu.

Uykusunda çadıra giren gençler tarafından tecavüze uğrayan kadın, dehşet verici saldırıyı sosyal medya üzerinden paylaştı. İngiliz Independent gazetesine göre, kadın, yaşadığı korkunç olayı anlattığı bir video ile takipçilerine seslendi. Yeni yayınladığı videoda, destek gösteren herkese teşekkür etti. 

HİNDİSTAN POLİSİ SALDIRGANLARDAN ÜÇÜNÜ YAKALADI

İspanyol turis, yüzündeki morlukları gostererek, "Beni en çok üzen şey bu değil. Öleceğimizi sanıyordum. Tanrıya şükür hayattayız" ifadelerine yer verdi.

Dumka polis şefi Pitanber Singh Kherwar "Çift, İngilizce ve İspanyolca konuşuyordu, bu nedenle devriye ekibi başlangıçta onları anlayamadı. Ancak görünür bir şekilde yaralanmışlardı, hızlıca tedavi için araca alındılar" dedi.

HİNDİSTAN POLİSİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Polis şefi Kherwar, sağlık personellerine tecavüz olayı hakkında bilgi verdiklerini vurguladı. Ayrıca yapılan tıbbi testlerin, mağduriyetin gerçekleştiğini doğruladığını ifade ederek saldırganlardan üçünün şu an itibariyle yakalandığını ve diğer saldırganların tespiti için çalışmaların devam ettiğini kamuoyuna bildirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler