Hindistan'da Korkunç Olay: Engelli Oğlunu Timsahlarla Dolu Kanala Attı

Hindistan'da Korkunç Olay: Engelli Oğlunu Timsahlarla Dolu Kanala Attı

Güney Hindistan'da dehşet verici bir olay yaşandı. Bir çift, iddiaya göre engelli çocuklarını timsahlarla dolu bir kanala atarak öldürdü.

Olay, Güney Hindistan'da cumartesi günü saat 21.00'de meydana geldi. Bir çiftin engelli çocuklarını timsahlara dolu bir kanala atıp öldürdükleri iddia edildi. 

6 YAŞINDAKİ OĞLUNU TİMSAHLARIN BULUNDUĞU KANALA ATTI

Hİndistan'da korkunç bir olay meydana geldi.Güney Hindistan'da dehşete düşüren bir olay meydana geldi. İddialara göre, bir çift, işitme ve konuşma engelli altı yaşındaki çocuklarını "yük" olarak görüyor ve onun ölmesini istiyordu. Pazar günü, çocuğun parçalanmış cesedi, timsahlarla dolu bir kanaldan çıkarıldı. Polis memuru Krishna Barakeri, 32 yaşındaki Savitri'nin, çocuğunu öldürmeye zorlandığı için kocası 36 yaşındaki Ravi Kumar'ı suçladığını belirtti.

Cumartesi gecesi, evde yaşanan bir tartışmanın ardından Savitri, oğlunu saat 21.00 civarında timsahların bulunduğu bir atık kanalına atmış. Komşular, durumu fark ederek hemen polisi arayıp yardım istedi. Ancak, karanlık çökmesiyle birlikte arama çalışmaları durdu ve dalgıçlar ertesi günün ışığında aramalara devam edebildi.

ÇOCUĞUN CESEDİ TİMSAHIN ÇENESİNDE GÖRÜLDÜ 

Yetkililer, çocuğun cesedinin bir timsahın çenesinde bulunduğunu açıkladı. Timsahın yakalanmasının ardından çocuğun bedeni kurtarıldı, ancak vücutta ciddi yaralanmalar ve ısırık izleri tespit edildi. Üstelik sağ kolun eksik olması da dikkat çekti. Olayın ardından, çift cinayet suçlamasıyla tutuklanarak götürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler