Hamas'ın Kaçırıp Yarı Çıplak Medyanda Dolaştırdığı Dövmecinin Son Videosu Ortaya Çıktı!

Hamas'ın Kaçırıp Yarı Çıplak Medyanda Dolaştırdığı Dövmecinin Son Videosu Ortaya Çıktı!

Hamas'ın kaçırıp yarı çıplak meydanda dolaştırdığı Shani Louk hakkında annesi kızının yaşadığını ve ağır yaralı olduğunu açıkladı. İşte detaylar...

Hamas'ın İsrail'e başlattığı saldırılarda Gazze'ye yakın bir bölgede gerçekleşen ve 260 kişinin hayatını kaybettiği müzik festivalinde öldürülen Alman uyruklu Shani Louk'un son görüntüleri kan dondurdu. Louk, festivale katıldığı sırada yaşanan saldırıda trajik bir şekilde hayatını kaybettiği düşünülmüştü. Genç kadının son anlarını gösteren görüntüler ortaya çıktığında ise görenleri dehşete düşürdü. Annesinden gelen son açıklamada ise öldürüldüğü düşünülen Louk'un yaşadığını söyledi.

SHANİ LOUK YAŞIYOR MU?

Görüntülerde Shani Louk, neredeyse yarı çıplak bir şekilde, bir kamyon kasasında taşınırken görülüyor. Festival alanında çalan müziğe ve dans eden insanlara veda ederken, bu anlar son görüntüleri haline geldi. Louk hakkında annesinin yaşadığını açıkladı. 

Shani Louk'un annesi, kızının bacağındaki dövmeden tanıdığını belirtmiş ve yardım çağrısında bulunmuştu. Ailesi, yeni bilgilere ulaştıklarını belirterek Shani'nin hâlâ hayatta olduğunu ve ciddi bir kafa travması yaşadığını açıkladı. Anne Ricardo Louk yaptığı açıklamada bilgileri Filistinli kaynaklardan aldığını belirterek durumunun kritik olduğunu ifade etti.

ALMANYA'DAN AÇIKLAMA

Shani'nin kredi kartının Gazze Şeridi'nde bir mağazada kullanıldığına dair raporlar bulunması, hayatta olduğu iddiasını güçlendirdi. Alman vatandaşlarının akıbetini öğrenmek için Alman yetkililer, çalışmalar yürütüyorlar. Almanya Şansölyesi Olaf Scholz, Alman vatandaşlarının özgürlüğünü güvence altına almak için bir takım görüşmeler yaptığını ve İsrail yetkilileriyle işbirliği içinde olduklarını vurguladı. Alman Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock da, rehineleri kurtarmak için Hamas ve yerel aktörlerle iletişim halinde olduklarını belirtti. Ayrıca bu sürecin kolay olmadığını da vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler