Elon Musk Açıkladı: Zuck ve Mask Dövüşü X Tarihinde Canlı Yayınlanacak!

Elon Musk Açıkladı: Zuck ve Mask Dövüşü X Tarihinde Canlı Yayınlanacak!

Ünlü sosyal medya platformu Twitter'ı satın alan ve sonrasında ismini ve logosunu X olarak değiştiren Elon Musk, Meta'nın Kurucusu Mark Zuckerberg ile kafes dövüşünün canlı yayınlanacağını açıkladı.

Elon Musk, Facebook'un sahibi Mark Zuckerberg ile yapacağı kafes dövüşünün canlı yayınlanacağını duyurdu.

ELON MUSK, X HESABINDAN DUYURDU: KAFES DÖVÜŞÜ CANLI YAYINLANACAK

Reuters'ta yayınlanan habere göre Musk ve Zuckerberg'in kafes dövüşü ile ilgili bir kullanıcı tarafından kavganın amacı soruldu. Musk ise, "Bu savaşmanın medeni hali. Erkekler savaşı sever." yanıtını verdi. Musk'ın yaptığı diğer paylaşımda ise gün içerisinde devamlı ağırlık kaldırdığını ve dövüşe hazırlandığını açıkladı. Yaptığı paylaşımda Musk, "Zuck-Musk dövüşü X’te canlı yayınlanacak. Elde edilecek bütün gelir savaş gazilerine bağışlanacak"ifadelerine yer verdi. 

NELER OLMUŞTU?

20 Haziran tarihinde yaptığı bir paylaşımla, jiujitsu eğitimi almış olan Mark Zuckerberg ile "kafes dövüşüne hazır olduğunu" söyleyen Elon Musk, sosyal medyada büyük ilgi gören bir karşılaşmanın fitilini ateşlemiş oldu.

Ertesi gün, Instagram üzerinden kazandığı maçların fotoğraflarını paylaşan Mark Zuckerberg, ABD'li iş insanı Elon Musk'a kafes dövüşü için "yer göndermesini" istedi. Musk, bu talebe "Vegas Octagon" yanıtıyla karşılık verdi. Ayrıca verdiği bu mekan karma dövüş sanatları (MMA) şampiyonluk maçlarının yapıldığı bir etkinlik merkezini temsil ediyordu.

Elon Musk daha sonra eğer kafes dövüşü gerçekleşirse antrenmanlara başlamak için hazır olduğunu ifade etti. Bu iki ünlü iş adamının kafes dövüşü için açıkça meydan okuması ve karşılıklı atışmaları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. mask.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler