ABD'li Ünlü Şarkıcı Taylor Swift'in Hayatı Harvard Üniversitesine Ders Oluyor!

ABD'li Ünlü Şarkıcı Taylor Swift'in Hayatı Harvard Üniversitesine Ders Oluyor!

Milyonlarca kişinin hayranı olduğu ABD'li Ünlü Şarkıcı Taylor Swift'in hayatı Harvard Üniversitesine ders oluyor. İşte detaylar...

ABD'li ünlü müzisyen Taylor Swift, Eras Tour ile rekorları altüst ederek milyarder olmuştu. Biletleri aylar öncesinden tükenen Swift'in, Harvard Üniversitesi'nde ders konusu oldu.

ÜNLÜ SANATÇI HARVARD'DA DERS KONUSU OLDU!

33 yaşındaki ünlü müzisyen Taylor Swift, Eras Tour ile rekorları altüst ederek milyarder oldu. Biletleri aylar öncesinden tükenen bu turne sayesinde gündemden düşmeyen ünlü sanatçı, şimdi de Harvard Üniversitesi'nde müzikal etkisi, hayatı ve hayran kültürü üzerine bir ders konusunu oluşturuyor.

Yapılan açıklamada;

"Taylor Swift and Her World”ün baharda başlaması planlanıyor. Harvard, dersin Dolly Parton da dahil olmak üzere Swift’in yolunu açan kadın sanatçıları inceleyeceğini söyledi.

Ancak ders tamamen entelektüel olmayacak. Harvard’da İngilizce profesörü olan ve bu dersi veren Stephanie Burt, TMZ’ye, “İlişkileri hakkında şarkılar yazıyor, bu yüzden biz de onun ilişkileri hakkında konuşacağız" ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler