Van'da Kaybolan Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş'ten 6 Gündür Haber Yok: Su Altı Arama Cihazı Getirilecek

Van'da Kaybolan Üniversite Öğrencisi Rojin Kabaiş'ten 6 Gündür Haber Yok: Su Altı Arama Cihazı Getirilecek

Van'da 27 Eylül 2024'te kaybolan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'ten hala haber alınamıyor. 28 Eylül'den bu yana devam eden arama çalışmaları sonuçsuz kaldı.

Rojin Kabaiş, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü'nde kayıtlı bir öğrenciydi. 27 Eylül akşamı kaldığı Seyyid Fahim Arvasi Kız Öğrenci Yurdu'ndan ayrıldıktan sonra kayboldu.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ROJİN KABAİŞ'TEN HALA HABER ALINAMIYOR

Kabaiş’in kampüs sahilinde kaybolduğuna dair izler bulundu. Öğrencilere ait olan telefon, kulaklık, cüzdan, su ve kek bu bölgede tespit edildi. Ardından arama çalışmaları Van Gölü ve çevresindeki köylerde devam ediyor. 

27 Eylül akşamı yurt binasından çıkan Kabaiş için 28 Eylül'den itibaren arama çalışmaları başlatıldı. Arama operasyonları hala devam ediyor.

İtfaiye ekipleri ve Sahil Güvenlik dalgıçları tarafından yapılan aramalar sonuç vermeyince, su altı arama cihazı Çanakkale'den getirilecek. Bu cihazın Van Gölü’ndeki çalışmalarda kullanılacağı belirtildi.

Kabaiş'in kaybolma nedeni henüz bilinmiyor, arama çalışmaları devam ederken çeşitli bölgelerde yeni araştırmalar yapılıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler