Beyoğlu Sapığından İlginç Savunma: "Sarılmaya Çalıştığım Anları Hatırlamıyorum"

Beyoğlu Sapığından İlginç Savunma: "Sarılmaya Çalıştığım Anları Hatırlamıyorum"

İstanbul Beyoğlu'nda genç bir kadına cinsel saldırı girişiminde bulunan Semir Tarhan, ifadesinde "500 TL cebine para sıkıştırdım, sarhoştum" diyerek kendini savundu.

29 Eylül sabahı, İstanbul Beyoğlu’nda sabah 05.30 sularında yürüyen 25 yaşındaki bir kadın, iki erkek tarafından tacize uğradı. Saldırganlar, kadını sıkıştırıp yere düşürdü. O anlarda saldırıyı gören vatandaşlar, genç kadına müdahale ederek kurtardı. Saldırı anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Beyoğlu sapığından pes dedirten savunma: Cebine para sıkıştırdım

KAMUOYUNUN TEPKİSİYLE TUTUKLANDILAR

Kadın, olayın ardından polise verdiği ifadesinde, iki kişinin bacağına dokunduğunu ve kendisini zorla öpmeye çalıştığını söyledi. Polis ekipleri, kısa sürede şüphelilerin kimliklerini belirleyerek Semir Tarhan ve Ömer Konu'yu gözaltına aldı. İlk etapta serbest bırakılan şüpheliler, kamuoyunun tepkisi sonrası yeniden gözaltına alınarak tutuklandılar.

Beyoğlu sapığından pes dedirten savunma: Cebine para sıkıştırdım

"CEBİNE PARA SIKIŞTIRDIM"

Saldırgan Semir Tarhan'ın ifadesi ise pes dedirtti. Tarhan, sarhoş olduğunu belirterek, mağdur kadının cebine "yardım amaçlı" 500 TL para sıkıştırdığını iddia etti. Suçlamaları reddeden Tarhan, sarılmaya çalıştığı anları hatırlamadığını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler