İki Genç Kızı Vahşice Katleden Semih Çelik’in Komşuları Konuştu: "14 Yaşından Beri İkbal’e Takıntılıydı"

İki Genç Kızı Vahşice Katleden Semih Çelik’in Komşuları Konuştu: "14 Yaşından Beri İkbal’e Takıntılıydı"

Edirnekapı surlarında yaşanan dehşet Türkiye’nin gündeminden düşmezken, 19 yaşındaki Semih Çelik'in komşularından dikkat çekici açıklamalar geldi.

Çelik’in, 14 yaşından beri İkbal Uzuner’e saplantılı olduğu öne sürüldü. Komşular, "İkbal’i elde etmek ve onu etkilemek için başka kızlarla birlikte olup, kıskandırmaya çalışıyordu" şeklinde konuştu.

EDİRNEKAPI SURLARINDA YAŞANAN DEHŞET TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİNDE

İstanbul’un Fatih ilçesinde, Edirnekapı surlarında meydana gelen korkunç olay, Türkiye’nin gündemine oturdu. 19 yaşındaki Semih Çelik, iki genç kızı vahşice katlettikten sonra surlardan atlayarak intihar etti. Cinayetin kurbanları İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’in ardından Çelik’in komşuları, genç adam hakkında önemli iddialarda bulundu.

CİNAYETİN DETAYLARI

Olay, saat 16.00 sıralarında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi üzerinde gerçekleşti. Semih Çelik, Edirnekapı surlarına çıkarak, İkbal Uzuner’i vahşice katletti. Uzuner’in vücudunu parçalara ayıran Çelik, başını ve bazı vücut parçalarını surlardan aşağıya attı. Ardından boğazına ip bağlayarak surlardan atlayıp intihar girişiminde bulundu.

SEMİH ÇELİK'İN KOMŞULARINDAN DİKKAT ÇEKİCİ AÇIKLAMALAR GELDİ

Olayın ardından çevrede güvenlik önlemleri alınırken, sağlık ekipleri Çelik’e olay yerinde müdahale etti ve ardından hastaneye kaldırdı. Ancak Semih Çelik, hastanede hayatını kaybetti. Çelik’in babasının ifadesine göre, genç adam daha önce 5 kez psikolojik tedavi görmüş, 2 kez kaybolmuş ve intihar girişimlerinde bulunmuştu.

14 YAŞINDAN BERİ İKBAL UZUNER’E SAPLANTILI OLDUĞU ÖNE SÜRÜLDÜ

Polis ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda, Çelik’in aynı gün eski sevgilisi Ayşenur Halil’i de Eyüpsultan’daki evinde boğazını keserek öldürdüğü ortaya çıktı. Evde yapılan aramalarda, Çelik’in çizdiği bir karakalem resim bulundu. Resimde çıplak bir kadının vücudunun parçalandığı görülüyordu ve Çelik’in İkbal Uzuner’i bu resme benzer şekilde parçaladığı belirlendi.

KOMŞULARININ AÇIKLAMALARI

Sabah gazetesine konuşan komşuları, Semih Çelik’in uzun yıllardır İkbal’e takıntılı olduğunu ifade etti. "14 yaşından beri İkbal’e saplantılıydı. Onu kıskandırmak ve etkilemek amacıyla başka kızlarla ilişki yaşıyordu" dediler. Komşuları, Çelik’in içine kapanık, insanlardan uzak duran biri olduğunu ve genellikle yalnız dolaştığını belirtti.

PSİKOLOJİK TEDAVİ REDDETTİ

Çelik’in takıntılı davranışları nedeniyle 5 kez hastaneye yatırılmak istendiği, ancak her defasında tedavi olmayı reddettiği aktarıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler