Emre'yi 'Eşcinsel İlişki Teklif Etti' Diyerek Öldürdü, Fakat Önceki Paylaşımı Şok Etti

Emre'yi 'Eşcinsel İlişki Teklif Etti' Diyerek Öldürdü, Fakat Önceki Paylaşımı Şok Etti

Düzce'de bir dağ evinde yanmış halde cesedi bulunan Emre Başoğlu'nun öldürüldüğü belirlendi. Ceset, ekipler tarafından bir dağ evinde bulundu. Emre Başoğlu'nun arkadaşı cinayeti itiraf etti.

Düzce’de, 29 Eylül’de Kavakbıçkı köyü yakınlarındaki Koca Yayla’da meydana gelen yangında, bir dağ evinde yanmış halde bulunan Emre Başoğlu’nun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Olay sonrası gözaltına alınan Başoğlu'nun arkadaşı Mehmet Ali Türken, jandarmada verdiği ifadede cinayeti itiraf etti.

DÜZCE'DE BİR DAĞ EVİNDE YANMIŞ HALDE CESEDİ BULUNDU

Türken’in ifadesine göre, o gün alkol almak için dağ evine gittiler. Türken, Emre Başoğlu’nun kendisiyle cinsel ilişki kurmak istediğini, bunun üzerine ruhsatsız silahıyla arkadaşını vurduğunu ve daha sonra evi ateşe verdiğini söyledi.

Emre'yi 'Eşcinsel ilişki teklif ettiği' için öldürdüm dedi ama birkaç gün yaptığı paylaşım tüyler ürpertti

CESET, EKİPLER TARAFINDAN BİR DAĞ EVİNDE BULUNDU

Cinayet sonrası Mehmet Ali Türken'in sosyal medya hesapları incelemeye alındı ve olaydan 17 gün önce yaptığı bir paylaşım dikkat çekti. Türken, paylaşımında "En güzel cinayetlerimi geçmişi öldürürken işledim. Bazıları katil dese de Rabb'im biliyor ki benimkisi nefsi müdafaa" ifadelerine yer verdi. Bu paylaşımın altına, "Dışarıdan bakınca görünmese de içimde geçmişin yaraları var, bunun hesabı ağır olacak" notunu düştüğü görüldü. Türken, ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler