Samsung Galaxy S24 Serisi, Yapay Zeka Gücüyle Dikkat Çekiyor!

Samsung Galaxy S24 Serisi, Yapay Zeka Gücüyle Dikkat Çekiyor!

Samsung Galaxy S24, Google Gemini desteğiyle dil çevirisi, Chat Asistanı, ses kaydı çevirisi gibi yapay zeka özellikleri sunuyor.

Samsung Galaxy S24, Google Gemini desteği ve Google Cloud iş birliğiyle geliyor. Circle to Search özelliği ile nesneleri hızlıca arayabilirsiniz. Imagen 2 teknolojisiyle metinden görüntüye aktarma özelliği öne çıkıyor. İşte detaylar...

GOOGLE GEMİNİ DESTEĞİ NE SUNUYOR?

Yapay zeka teknolojilerindeki gelişmelerle birlikte akıllı telefon dünyası, daha akıllı ve işlevsel cihazlarla tanışmaya devam ediyor. Samsung, bu gelişmeleri takip ederek Galaxy S24 ailesini kullanıcılarla buluşturdu. Google Gemini destekli yapay zeka özellikleri, Samsung'un yeni akıllı telefon serisine güç katıyor.

DİL BARİYERİNİ ORTADAN KALDIRAN CANLI ÇEVİRİ

Samsung Galaxy S24, iletişimi geliştirmeyi hedefleyen yapay zeka özellikleriyle dikkat çekiyor. Live Translate adlı uygulama sayesinde, telefon görüşmeleri gerçek zamanlı olarak iki yönlü çevrilebiliyor. Sesli ve metin destekli çeviri, dil bariyerini ortadan kaldırarak kullanıcıların dünyayla daha rahat iletişim kurmasını sağlıyor.

YAPAY ZEKA, KONUŞMALARINIZI KİŞİSELLEŞTİRİYOR

Samsung'un yeni akıllı telefon serisi, güçlü yapay zeka özellikleri ve Google Gemini desteğiyle kullanıcılarına daha zengin bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Galaxy S24 ailesi, kullanıcılarına Chat Asistanı ile öne çıkan bir diğer yapay zeka özelliği sunuyor. Bu asistan, mesaj yazmaktan sosyal medya başlıkları üretmeye kadar geniş bir yelpazede kullanılabiliyor. Ayrıca, halihazırda yazılmış bir mesajın tonunu değiştirmek gibi farklı senaryolarda da pratik bir yardımcı oluyor.

GOOGLE CLOUD İŞ BİRLİĞİ DİKKAT ÇEKİYOR

Galaxy S24 serisi, Samsung'un yenilikçi hamleleri ve Google Cloud iş birliği ile dikkat çekiyor. Akıllı telefon devi, resmi klavyesine eklediği yapay zeka özellikleriyle kullanıcılarına daha zengin bir deneyim sunuyor. Yapay zeka destekli klavye, mesajları, e-postaları ve daha fazlasını 13 farklı dilde gerçek zamanlı olarak çevirebiliyor.

SAMSUNG UYGULAMALARI DA YAPAY ZEKA DESTEĞİYLE GELİYOR 

Samsung, Galaxy S24 kullanıcılarına ses getiren yapay zeka özellikleri sunan bir dizi uygulama da tanıttı. Samsung Notes'un yapay zeka destekli not asistanı, kullanıcılara notlarıyla ilgili özetler sunmanın ötesinde önceden hazırlanmış formatlarla not alma imkanı da sağlıyor.

Not Asistanı, kısa bir ön izlemeyle notları hızlıca fark edilmesini sağlayan formatlar sunarken, Ses Kaydı Asistanı, birden fazla konuşmacının olduğu durumlarda bile ses kayıtlarını yazıya dökmek, özetlemek ve hatta çevirmek için yapay zeka ve Konuşmadan Metne (text-to-speech) teknolojilerini kullanıyor.

TELEFON KAMERASI İLE NESNELERİ İNTERNETTE ARAYABİLECEKSİNİZ

Galaxy S24 ailesi, Google tarafından sunulan Circle to Search özelliği ile online aramalara yapay zeka destekli hız getiriyor. Akıllı telefon kullanıcıları, telefonlarının kamerası ile herhangi bir nesneyi çember içine alarak hızlıca online aramalar yapabiliyor.

Gelişmiş Zeka Ayarları, kullanıcılara verilerinin online olarak işlenmesini kontrol etme imkanı tanıyor. Bu özellik sayesinde, Galaxy S24 serisi kullanıcıları, yapay zeka deneyimlerinin geliştirilmesinde ne ölçüde verilerinin işlenebileceğini bütünüyle kontrol edebiliyor.

"METİNDEN GÖRÜNTÜYE AKTARMA TEKNOLOJİSİ HİZMETE SUNULDU"

Samsung'un Galaxy S24 ailesi, Google Cloud ile yaptığı iş birliği ile öne çıkan teknolojileri bünyesinde barındırıyor. Google'ın Vertex AI'ı üzerinde çalışan Gemini Pro ve Google DeepMind'ın metinden görüntüye aktarma teknolojisi Imagen 2, bu iş birliği kapsamında Galaxy S24 kullanıcılarının hizmetine sunuldu.

Galaxy S24 serisi, Vertex AI üzerinde çalışan Gemini Pro ile güvenlik, emniyet, gizlilik ve veri uyumluluğu gibi yetenekler de sunuyor. Bu sayede kullanıcılar, yapay zeka odaklı deneyimlerinin geliştirilmesinde kontrol sahibi olabiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler