Peugeot E-408 görücüye çıktı: 453 KM menzil sunan tamamen elektrikli SUV!

Peugeot E-408 görücüye çıktı: 453 KM menzil sunan tamamen elektrikli SUV!

Peugeot'nun sevilen 408 modeli, elektrikli versiyonu E-408 ile otomobil severlerin karşısında. 453 kilometreye varan menzili, güçlü motor seçenekleri ve hızlı şarj desteğiyle dikkat çeken E-408, çevreci bir sürüş deneyimi sunuyor.

Peugeot’nun tamamen elektrikli E-408 modeli, sıfır emisyon sunarak çevreci bir sürüş deneyimi vaat ediyor. Araç, 210 beygir gücünde bir elektrik motoru ve 453 kilometreye kadar menzil sunabilen 58.2 kWh kapasiteli nikel-manganez-kobalt bataryasıyla dikkat çekiyor. Hızlı şarj özelliği sayesinde, bataryayı %20'den %80'e yalnızca 30 dakikada doldurabiliyor.

PEUGEOT'NUN SEVİLEN 408 MODELİ, ELEKTRİKLİ VERSİYONU E-408 OTOMOBİL SEVERLERİN KARŞISINDA

E-408, farklı sürüş modlarıyla her ihtiyaca uygun performans sunuyor. Eco modunda maksimum menzil hedeflenirken, Sport modunda 210 beygir güç üreterek yüksek performans sergiliyor. Araç, Normal modda 190 beygir ve 300 Nm tork, Eco modunda ise 170 beygir ve 270 Nm tork sağlıyor.

Allure donanım paketinde sunulan özellikler arasında LED farlar, 19 inç jantlar, 10 inç ekranlı multimedya sistemi, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto, ısıtmalı sürücü koltuğu ve direksiyon, çift bölgeli otomatik klima, arka park kamerası ve sensörler yer alıyor. Bu özellikler, sürüş konforunu artırırken, teknolojik donanımlarla da modern bir deneyim sunuyor.

peugeot-408-tanimlanamayan-peugeot-cismi983.jpg

ÇEVRECİ BİR SÜRÜŞ DENEYİMİ SUNUYOR

Peugeot, elektrikli araç segmentindeki iddiasını E-408 modeliyle daha da güçlendiriyor. Gelişmiş teknolojik donanımları ve sıfır emisyon hedefiyle dikkat çeken E-408, geniş bir kitleye hitap eden çevreci ve yüksek performanslı bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Konforu en üst seviyeye taşıyan teknolojik özellikleriyle donatılan bu model, hem uzun menzili hem de güçlü motor seçenekleriyle çevre bilincine sahip sürücülerin beklentilerini karşılıyor. Peugeot E-408, elektrikli araç dünyasında fark yaratmak isteyen kullanıcılar için ideal bir tercih sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler