Netflix’e Haziran’dan İtibaren Yeni 4 Oyun Eklenecek: İşte Merak Edilenler

Netflix’e Haziran’dan İtibaren Yeni 4 Oyun Eklenecek: İşte Merak Edilenler

Dijital dizi, film ve belgesel platformu Netflix, son dönemde oyun sektörüne adım atarak çeşitlendirme yapmıştı. Kullanıcıları elinde tutabilmek adına yaptığı hamle işe yaramış gibi duruyor. Bu ay ile beraber yeni 4 oyun platformda yer alacak.

Netflix, Selling Sunset ve Too Hot to Handle gibi filmleri ve TV şovlarıyla dikkat çekmişti. Şimdi bu yapımların oyun versiyonları geliyor. iOS veya Android cihazınızda oynayabileceğiniz mobil oyunlara erişim sağlamak mümkün.

NETFLİX’E YENİ 4 OYUN

Netflix'in yakında oyun kütüphanesine yeni eklediği eğlenceli oyunlarla kullancıların karşısına çıkıyor. Bu yeni oyunların her biri, oyunun ilgili TV dizisinin son sezonuyla birlikte piyasaya sürülecek. Böylece diziyi izleyebilir ve ardından oyunu oynayarak dramaya devam edebilirsiniz. Netflix Games aracılığıyla sunulan diğer oyunlara da göz atabilirsiniz.

ekran-resmi-2024-06-20-16-00-50.pngekran-resmi-2024-06-20-16-05-00.pngekran-resmi-2024-06-20-16-00-50.pngekran-resmi-2024-06-20-16-00-50.png

PERFECT MATCH (YAYINDA)

Sadece geçmişinizden biriyle yüzleşmek için aşkı arayan Perfect Match villasına girin. Yeni biriyle bir ilişki mi seçeceksin yoksa ne olabileceğini bulmaya mı çalışacaksın? TV dizisinin sunucusu Nick Lachey, bu interaktif kurgu oyunundaki rolünü yeniden canlandırıyor.

ekran-resmi-2024-06-20-16-01-11.png

TOO HOT TO HANDLE (22 TEMMUZ)

Geri çekilmesini çökertmeye ve eşleştirilmiş bekarlar arasında kaos ekmeye hazır olun. Netflix realite yıldızı Chloe Veitch, size ve diğer yarışmacılara flört ve romantizm atölyeleri aracılığıyla büyümenize yardımcı olmak için geri dönüyor.

THE ULTİMATUM: CHOİCES (EYLÜL 2024)

Şu anki partnerinle evlenecek misin yoksa yeni biriyle aşkı bulmaya çalışacak mısın? Bu oyunda seçim sizin. Chloe Veitch gösteriye ev sahipliği yapıyor ve doğru seçimi yapmanıza yardımcı olmak için oyunda. Dramayı karıştırmanın doğru seçim olduğundan emin değilim.

ekran-resmi-2024-06-20-16-04-32.png

NETFLİX STORİES: SELLİNG SUNSET (2024)

Oppenheim Grubu'na katılmak için gerekenlere sahip olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Şimdi senin şansın. Bu oyunda, lüks komisyoncunun en yeni emlakçısısınız. Zafere giden yolu satmaya ve 100 milyon dolarlık Bel Air listesi kazanmaya çalışırken başka bir yeni temsilciyi alt ederken zengin müşteriler ve ofis dramasında gezinmeniz gerekecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler