2024 Yılının En İyi Kamerasına Sahip Telefonları: iPhone, Samsung, Xiaomi…

2024 Yılının En İyi Kamerasına Sahip Telefonları: iPhone, Samsung, Xiaomi…

2024'teki en iyi telefonların hepsi, teknoloji tutukunlarını kasıp kavurdu. Yeni modeller özellikle de kameraları ile yine ön plana çıktı. Ancak tüketiciler hangi akıllı cihazın daha iyi bir kamera deneyimi sunduğunu merak ediyor.

Apple, Google, Samsung ve diğerlerinin yüksek performanslı telefonları bulunuyor. Farklı şirketler benzersiz özellikler, bir kamera lensleri yelpazesi ve çeşitli megapiksel sayıları sunar.

EN İYİ KAMERAYA SAHİP TELEFONLAR

iPhone 15 Pro ve Pixel 8 Pro gibi en iyi telefonlar, AI destekli hesaplamalı fotoğrafçılık için daha büyük görüntü sensörleri ve yazılım eklemeleri kullanır. Bir de bir telefondan alabileceğiniz en iyi yakınlaştırma fotoğraflarından bazılarını çekebilen Samsung Galaxy S24 Ultra'nın kamerası dikkat çekenler arasında. İşte en iyi akıllı cihaz listesi…

ekran-resmi-2024-06-20-16-27-02.pngekran-resmi-2024-06-20-16-28-20.png

XİAOMİ 14 ULTRA

Rakiplerinin herhangi birinden çok daha büyük bir ana kamera sensörü, geniş, değişken bir diyafram ve Leica tarafından tasarlanmış optik ile Xiaomi 14 Ultra, bir telefondan şimdiye kadar gördüğümüz en iyi görüntülerden bazılarını çekebiliyor. 14 Ultra'nın Leica'nın yüksek kontrastlı siyah-beyaz moduyla dikkat çekiyor.

ekran-resmi-2024-06-20-16-27-58.pngekran-resmi-2024-06-20-16-27-58.pngİPHONE 15 PRO SERİSİ

Yeni titanyum gövde ve A17 Pro işlemci gibi özellikler hem Pro hem de Pro Max'i heyecan verici telefonlar haline getirirdi. Pro’nun 48 megapiksel ana kamerası bulunuyor. Ancak telefoto lensi, temel Pro'nun 3x'ine göre 5 kata önemli bir artış alıyor. Çok fazla bir adım gibi görünmeyebilir, ancak bu ekstra yakınlaştırma, daha küçük yakınlaştırmaların erişemeyeceği sahnelerde daha ilginç kompozisyonlar bulmanıza yardımcı oluyor.

GOOGLE PİXEL 8 PRO

Google Pixel 8 Pro ile ilgili bazı erken sorunlar yaşasak da çoğunlukla Raw dosyaları çeken kameralarıyla öne çıkıyor. Kullanımı kolay Android 14 yazılımından gerçekten güzel görüntüler çekebilen arka kamera kurulumuna kadar çok şey var.

SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA

Daha keskin bir 5x optik yakınlaştırma, daha hızlı yeni bir işlemci bulunuyor. Bu tanıdık dev ekran ve 100x dijital yakınlaştırma ile Samsung'un "Ultra" telefonu, bol ekran alanı isteyen mobil fotoğrafçılar için en iyi seçim olmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler