Konsere Geç Çıktığı İçin Dava Açılmıştı: Popstar’ın Davası Resmen Düştü

Konsere Geç Çıktığı İçin Dava Açılmıştı: Popstar’ın Davası Resmen Düştü

Dünyaca ünlü popstar Madonna’ya açılan dava düştü. Geçtiğimiz aylarda yaşanan dava süreciyle ilgili mahkeme nihai kararını verdi. Beklenmedik bir dava olarak magazin dünyasına düşmüştü.

Madonna'ya iki saat geç konsere başladığı için toplu dava açılmıştı. 19 Haziran Çarşamba günü, Michael Fellows ve Jason Alvarez'in davasının kalıcı olarak reddedildiğini ve yeniden dosyalanamayacağını bildirildi.

KONSERE 2 SAAT GECİKMEYLE ÇIKTI

Konsere katılanlar, 13 Aralık 2023'te New York'taki Barclays Center'daki Kutlama Turuna katıldıktan sonra 65 yaşındaki pop yıldızına dava açtı. Gösterinin 20:30'da başlayacağını belirttiler. Ancak "22:45 ile 23:00 arasında" sahneye çıktığı görüldü. Bu yüzden Madonna toplu davaya maruz kaldı.

madonna-4-1b673e1c56754f63a4136ad7316b1194.jpg

Başlangıç saati olarak akşam 8:30'u listeleyerek Madonna'yı, organizatörü Live Nation'ı ve mekanı "vicdansız, haksız ve/veya aldatıcı ticaret uygulamaları" ile suçladılar.

Pop Kraliçesi'nin gecikmesinin bir sonucu olarak, sınırlı toplu taşıma seçenekleri ve araç paylaşım hizmetleri için artan fiyatlarla "gecenin bir yarısı mahsur kaldıklarını" iddia ettiler.

Madonna ve Live Nation'ın avukatı Jeff Warshafsky, 19 Haziran tarihli bir mektupta davanın reddedilmesinin davacılar ve sanıklar arasında "herhangi bir anlaşmanın sonucu olmadığını" yazdı.

like-a-prayer-madonna-macht.jpg

DAVA RESMEN DÜŞTÜ

Warshafsky, “sanıklar bu eylemin onları yasal harcamalara girmeye zorlamak için tasarlanmış anlamsız bir grev davası olduğuna inanıyor” dedi ve ekledi;

“Davacılar, bu yaklaşımın bir uzlaşma ödemesiyle sonuçlanmayacağı ve sanıkların Değiştirilmiş Şikayeti reddetme hareketine karşı çıkmaları gerektiği ortaya çıktığında bu davayı terk ettiler.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler