Katlanabilir En İyi Telefonlar: Listede En Çok Tercih Edilenler Var!

Katlanabilir En İyi Telefonlar: Listede En Çok Tercih Edilenler Var!

Katlanabilir telefonlar birkaç yıldır var. Ancak cihazlar daha yeni iyileşmeye başlıyorlar. Artık daha fazla şirket katlanabilir telefon modelleri sunuyor. Peki en iyisi hangisi? Hangi akıllı telefon alınabilir?

Teknolojinin çeşitli yinelemeleri şu anda piyasada gerçekten iyi seçeneklere yol açtı. Katlanır telefonların hala dezavantajları var. Fakat yine de çoğu tüketici için oldukça havalı duruyor. Daha yüksek fiyat etiketlere sahip olsa da akıllı bükülebilir ekranlar, normal akıllı telefonlarla elde edemeyeceğiniz eğlenceli bir deneyim sunuyor.

Şimdiye kadar, Samsung'un Galaxy Z serisi, iki katlanabilir tasarımı bulunuyor. Bunlar katlanabilir tablet Galaxy Z Fold 5 ve Z Flip 5 ile en fazla katlanır telefon yinelemesine sahip oldu.

best-foldable-phones-zdnet-thumb-image-jpg.webp

ÖNE ÇIKAN KATLANIR TELEFONLAR

Samsung Z Fold, Google Pixel Fold,gibi birçok model katlanır telefon yarışında öne çıkıyor. Ayrıca Motorola'nın katlanır 2023 Razr Plus çevirmeli telefonu da listede yer alıyor.  Ayrıca OnePlus'ın katlanabilir bir telefondaki ilk denemesi de oldukça iddialı. İşte listenin öne çıkanları;

SAMSUNG GALAXY Z FOLD 5

Samsung'un geniş ekranlı katlanabilir katlanabilirini daha da iyileştiren artımlı bir gelişmedir. İşle ilgili belgeleri görüntülemek, aynı anda ekranda birden fazla uygulama çalıştırmak veya film izlemek için bir tablet olarak ikiye katlanabilen bir telefon arıyorsanız, Galaxy Z Fold 5 en iyi seçim olabilir.

GOOGLE PİXEL FOLD

Google, katlanır bir telefondaki ilk denemesiyle birçok şeyi doğru yaptı. Büyük dış ekran, telefon kapalıyken kullanım için mükemmeldir ve ince tasarımı, ceplerinizi çok fazla esnetmediği anlamına gelir.

21cd3670-587c-11ee-9ff7-85230856dca5.jpeg

SAMSUNG GALAXY Z FLİP 5

Samsug'un katlanır telefonunun yıllardır gördüğü en büyük sıçrama. Samsung, cihazın dışında bulunan kapak ekranının boyutunu önemli ölçüde genişletti. Yani telefonu açmadan yol tarifine bakabilir, fotoğraf çekebilir ve mesaj gönderebilirsiniz.

MOTOROLA RAZR PLUS

2024'te bir katlanır telefonun ne olması gerektiği konusunda çıtayı yükseltti. 3,6 inçlik kapak ekranı, telefonu açmadan hemen hemen her uygulamayı kullanmanıza olanak tanır. Ayrıca pil ömrü sizi yoğun bir gün geçirecek kadar uzundur.

OPPO FİND N3

Oppo'nun Find N3 Flip telefonu iki nedenden dolayı benzersizdir: Samsung Galaxy Z Flip 5 ve Motorola Razr Plus'ın aksine bir telefoto kamera ve dikey bir kapak ekranı vardır. Bu, Find N3 Flip'i daha yakın çekim yapmak isteyen insanlar için ideal bir seçim haline getirebilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler