Tarek El Moussa, Babalar Günü’nü Ailesi İle Beraber Kutluyor

Tarek El Moussa, Babalar Günü’nü Ailesi İle Beraber Kutluyor

TLC’de yayınlanan programlardan tanınan Tarek El Moussa, Babalar Günü’nü kutluyor. HGTV yıldızı, 8 yaşındaki oğlu Brayden ve 13 yaşındaki Taylor'ı eski Christina Hall ile ve oğlu Tristan'ı karısı Heather Rae El Moussa ile paylaşıyor.

Tarek El Moussa ve Heather Rae El Moussa, karma aileleriyle birlikte Babalar Günü'nün tadını çıkarıyorlar. 16 Haziran Pazar günü, HGTV yıldızları Instagram'da ailelerinin tatil kutlamalarının fotoğraflarını paylaştı ve üç çocuk da yenide.

Günün erken saatlerinde, Babalar Günü kutlaması yapıldı. Aile kutlamasını bir fotoğrafla paylaştı. Tonlarca mavi ve gümüş balonun önünde fotoğraf çekilen aile, günün şenliklerini gösterdi. Fotoğraf; “Babalar Günü Kutlu Olsun” notuyla paylaşıldı.

ekran-resmi-2024-06-17-12-42-53.png

TAREK EL MOUSSA’DAN KUTLAMA

Türk izleyicisi Tarek El Moussa’yı çok yakından tanıyor. TLC’de yayınlanan “Rüya Gibi Evler” programının sunucusu olan Tarek, evlere yaptığı restorasyonlarla dikkat çekiyor. Moussa, Babalar Günü’nde ise çok anlamlı bir kutlama yaptı.

Bir gönderide, eski karısı Christina Hall ile fotoğraf paylaştı. 42 yaşındaki Tarek, Heather, Tristan ve 8 yaşındaki oğlu Brayden ve 13 yaşındaki kızı Taylor'ı gösterdi. Harmanlanmış aile, Babalar Günü için toplanırken büyük gülümsemelerle ve Brayden ve Tristan'ın düğmeli köpekbalığı baskılı gömlekleriyle birlikte poz verdi.

Başka bir gönderide Heather, Tarek'in korsan gibi giyinmiş, okyanusa yakın takılırken ve bir aile olarak birlikte poz verirken üç çocuğuyla vakit geçirdiği uzun bir başlık ve tonlarca fotoğraf paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler