Niloya Azerbaycanlı Minik Dostları ile Buluştu

Niloya Azerbaycanlı Minik Dostları ile Buluştu

Ekranların sevilen çizgi film kahramanı Niloya, sınırları aşarak Bakü’de sahne aldı.

Yurt içindeki başarısını yurt dışına da taşıyan çizgi kahraman, renkli sahne şovları, hafızalara kazınan şarkıları eşliğinde Bakü Opera Salonu'nda iki seans halinde gerçekleştirdiği “Müzik Kutusu Müzikali” ile yaklaşık bin kişiye unutulmaz bir gün yaşattı. 6 farklı dil seçeneğiyle YouTube kanalları üzerinden de tüm dünya çocuklarıyla evine misafir olan Niloya ve arkadaşları, önümüzdeki aylarda gerçekleşecek yurt dışı etkinlikleri ile minik kalplere mutluluk dolu anılar bırakmaya devam edecek.

azerbaycan-muzikalll-095623338.jpeg

Her gün TRT çocuk ekranlarında her Pazar saat 09.00’da ise mutluluk dünyasının kapılarını açtığı 5 buçuk milyon aboneyi aşan YouTube kanalında yeni bölümlerini sevenleri ile buluşan Niloya, “Müzik Kutusu Müzikali” ile sınırları aştı. Yurt içindeki başarısını yurt dışına da taşıyan çizgi kahraman, en yakın arkadaşları Mete ve Tospik ile beraber Azerbaycan’daki sevenlerine unutulmaz bir anı bıraktı.

azerbaycan-muzikal-095622991.jpeg

Çizgi kahramanın hafızalara kazınan şarkıları eşliğinde Bakü Opera Salonu’nda iki seans halinde gerçekleşen müzikal, yaklaşık bin izleyiciyi eğlenceli bir o kadar da keyifli maceraya çıkardı. Küçük büyük herkesin keyifle izlediği müzikalde çocuklar, Niloya ve arkadaşlarıyla birlikte şarkılar söyleyip, dans ederek doyasıya eğlendiler. Gösterinin ardından ise Niloya ile fotoğraf çekinmek isteyen izleyiciler uzun kuyruklar oluşturdu.

6 farklı dil seçeneğiyle YouTube kanalları üzerinden de tüm dünya çocuklarıyla evine misafir olan Niloya ve arkadaşları, önümüzdeki aylarda yurt dışındaki etkinliklerine devam edecek.

azerbaycan-muzikal-095623652.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler