İlk Türk Astronot Alper Gezeravcı'dan Türkiye'ye Önemli Mesaj!

İlk Türk Astronot Alper Gezeravcı'dan Türkiye'ye Önemli Mesaj!

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu için heyecan dolu geri sayım başladı. Gezeravcı, Bakan Kacır aracılığıyla Türkiye'ye özel bir mesaj iletti. İşte detaylar...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile gerçekleştirdiği görüntülü görüşmede önemli bilgiler paylaştı. İşte haberin detayları...

'NASA'DAN ONAY ALDIK'

Bakan Kacır, dün ve bugün gerçekleştirilen kontrollerin olumlu sonuçlandığını ve NASA'dan onay aldıklarını ifade etti. Uzay yolculuğu için önemli bir aşamanın başarıyla tamamlandığını vurgulayan Bakan Kacır, Türkiye'nin uzay keşiflerindeki adımlarının geleceğe yönelik başarılarının habercisi olduğunu belirtti.

Bakan Kacır yaptığı görüşmede, "İnşallah hayırlısıyla bugün bu görevin gerçekleşmesini hep birlikte bekliyoruz. Kalbimiz sizinle, dualarımız sizinle. Siz her zamanki gibi çok hazırsınız, maşallah"ifadelerine yer verdi.

65a9761a2d16abe7d9d1d307.jpg

65a976612d16abe7d9d1d30e.jpg

GEZERAVCI: "RUTİNİN DIŞINA ÇIKABİLECEK AKIŞLAR İÇİN HAZIRLIKLIYIZ"

"Mutabıkız Sayın Bakanım, dünkü gecikmede gönül isterdi ki planlı zamanında gerçekleşsin ama bunlar işin doğasında olan şeyler. Sadece dün için değil, başından beri olabilecek her türlü gecikme işin doğasında gelebilecek her türlü bu tür rutinin dışına çıkabilecek akışlar için hazırlıklıyız. Bu şimdi bir yıl sonra da olsa zihnimiz her şekliyle hazırız fiziksel ve mental olarak"

BAKAN KACIR: "İNŞALLAH HAYIRLA DÖNECEKSİNİZ"

"Allah'ın izniyle inşallah hayırla gideceksiniz. Milletimizin hayallerini inşallah ufkun ötesine başarıyla taşıyacak ve sağlıkla önce dünyaya sonra Türkiye'mize döneceksiniz"

GEZERAVCI: MİNNETTARIM

"Ben tekrardan başta Cumhurbaşkanımız, sizler ve bütün milletimize bu konuya gösterdikleri destek ve teveccühleri için çok minnettar olduğumu dile getirmek isterim. Allah'ın izniyle milletimizden aldığımız bu sağlam emaneti yine aynı şekilde alnımızın akıyla geri getirip teslim etmek üzere yola çıkıyoruz"

BAKAN KACIR: TÜRK MİLLETİNİN KALBİ SİZİNLE ATACAK

"İnşallah, Türk milletinin kalbi sizinle atacak. Allah'a emanet olun, yolunuz açık olsun"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler