Huawei Nova 11 Pro Özellikleri Sızdırıldı

Huawei Nova 11 Pro Özellikleri Sızdırıldı

Kamerası ile iddialı bir model olan Huawei Nova 11 Pro'nun özellikleri nihayet sızdırıldı. Nova 11 serisini piyasaya sürmeye hazırlanan Huawei, Nova 11 Pro’nun özelliklerinin sızdırılmasını engelleyemedi.

Kamerası ile iddialı bir model olan Huawei Nova 11 Pro'nun özellikleri nihayet sızdırıldı. Nova 11 serisini piyasaya sürmeye hazırlanan Huawei, Nova 11 Pro’nun özelliklerinin sızdırılmasını engelleyemedi. Önceki modele göre büyük farklar var ve telefonun 108MP kamera ile gelmesi beklenmekte. Cihaz ile ilgili beklentiler epey yüksek. Sızdırılan özellikler de bu beklentiyi karşılayacak bir telefon olduğunu gösteriyor. Modelin standart versiyonu 50MP kameraya sahip. Nova 11 Pro’nun ise daha yüksek özelliklere sahip olacağı belirtiliyor. Öyle ki, mobil fotoğrafçılığı daha üst noktalara taşıyacağı iddia ediliyor. XMAGE algoritmasını kullanma ihtimali kullanıcıları heyecanlandırıyor.

NOVA 11 PRO TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Telefonun kameraya entegre olabilecek RYYB renk katmanı ile güçlü düşük ışık kamera teknolojisine sahip olacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Kullanıcılar düşük ışık şartlarında bile parlak ve net fotoğraflar çekebilecek. Tek özelliği kamerasının kusursuzluğu değil. Ayrıca Huawei Nova 11 Pro’nun kaputun altında büyük bir güç barındırması öngörülüyor. Cihaz, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1‘den güç alacak. Yani artırılmış saat hızına sahip yüksek frekanslı bir işlemciden. Bunun yanında, telefon 100W süper hızlı şarj özelliğine sahip olacak, Yani kullanıcılar telefonlarını birkaç dakika içinde tamamen şarj edebilecekler. Bu da onlara çok büyük bir zaman kazandıracak özelliklerden biri. Kullanım konusunda herhangi bir kesinti yaşamayacaklar.

Huawei Nova 11 serisi için resmi bir lansman tarihi henüz açıklanmadı. Fakat telefonun lansmanı hakkında çeşitli söylentiler mevcut. Bu söylentilere göre Nova 11 serisi en geç nisan ayında tanıtılacak. Beklentiler genel olarak bu yönde. Eşsiz kamera özellikleri, çok güçlü işlemcisi ve inanılmaz derecede çabuk şarj hızıyla Huawei Nova 11 Pro’nun orta sınıf akıllı telefon pazarında çok önemli bir rol oynayacak. Lansmandan sonra, büyük bir ihtimalle ülkemizde de satışa sunulacak, ancak bunun için de net bir tarih yok. Modeli merakla bekleyenler ve sahip olmak isteyenler bir süre daha sabretmek zorunda. Bu süreç içerisinde telefon ile alakalı daha farklı sızıntıların da ortaya çıkma ihtimali var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler