Google, Yapay Zeka Gemini’yi Android Mesajlar Kısmına Entegre Ediyor!

Google, Yapay Zeka Gemini’yi Android Mesajlar Kısmına Entegre Ediyor!

Google, MWC 2024'te birkaç yeni Android özelliğini duyurdu. Bu da sistemi daha erişilebilir ve üretken hale getirdi. Yeni Android özellikleri, metin mesajları için AI özetini ve görüntüler için AI altyazılarını içeriyor.

Google, Android telefonlar, tabletler ve Wear OS cihazları için birkaç yeni özellik duyurdu. Bu duyurular MWC 2024 etkinliğinde gerçekleşti. Android Auto, uzun metin mesajlarını veya görüntülü grup sohbetlerini özetleyen yeni bir özellik ile AI-fun'a geliyor.

Tüm teknoloji şirketleri ve duyurular için mevcut trend olduğu gibi, beğenseniz de beğenmeseniz de Google'ın en son Android özellikleriyle dolaşacak çok sayıda yapay zeka var olduğunu gösteriyor.

GOOGLE’DAN YENİ YAPAY ZEKA GÜNCEELEMESİ

Google'ın üretken yapay zekası olan Gemini, tıpkı arkadaşlarınızdan biri gibi yapay zeka ile konuşabileceğiniz Google'ın Mesajlar uygulamasına geliyor. Google, yeni bir mesaj hazırlamak, beyin fırtınası yapmak, bir etkinlik planlamak (arkadaşlarla bir gezi veya randevu gecesi gibi) veya AI ile sohbet etmek için Gemini ile Sohbet et özelliğini kullanabileceğinizi söylüyor.

Mesajlar uygulamasındaki Gemini öncelikle İngilizce beta olarak başlayacak. Gemini ile Sohbet'i kullanmak, ayrı bir web sitesine gitmekten veya Google'ın AI'sıyla konuşmak için ayrı bir uygulama başlatmaktan çok daha kolay olacak.

Google, yeni özelliklerin hemen kullanıma sunulmaya başlayacağını söylüyor. Ancak herhangi bir Android kullanıcısının bildiği gibi, bir sunum başladığı için cihazınıza ulaşmaları biraz zaman alabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler