Beyazıt Öztürk Açıkladı: Beyaz Show Ne Zaman Başlayacak?

Beyazıt Öztürk Açıkladı: Beyaz Show Ne Zaman Başlayacak?

Ekranların sevilen talk show programı için geri sayım başladı. Uzun bir süredir ekranlarda gözükmeyen Beyazıt Öztürk, yine bomba gibi dönmeye hazırlanıyor. Beyaz Show için iddialar doğrulanırken çıkış tarihi de netleşmeye başladı…

Medya ve spor kulübü patronu Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde Beyaz Show’un tekrar ekranlara olacağını açıklamıştı. Hatta Ilıcalı kendi yayın platformlarında görev alabileceğin ima etmişti. Bu açıklamayı Beyazıt Öztürk desteklemişti. Artık hangi ay içinde izleyicyle buluşacağı belli oldu.

BEYAZIT’TAN PROGRAMLA İLGİLİ AÇIKLAMA

TV8’de yayınlanan Aramızda Kalmasın programında Beyaz Show’a ışık tutuldu. Program ekibi tarafından görüntülenen başarılı sunucu Beyazıt Öztürk, “Her şey yolunda iyiyim. Yalnız olduğum için mutfakta iyiyim. Beyaz Show nisan ayında başlayacak. Tam tarihi ve sürprizleri açıklayacağım” çıkışını yaptı.

ekran-resmi-2024-02-28-11-02-58.png

TV8 mikrofonlarına konuşan Beyazıt Öztürk, Nisan ayını kastederek program hakkında şunları söyledi;

“Öyle bir niyetimiz var başlamak gibi ama tarihi ve içeriğiyle ilgili çok iyi bir şey yapmak istiyoruz. Çünkü bıraktığımız yer çok güzeldi. İnsanların aklında da keyifli ve güzel kaldı. Onun için programın içini yeniden doldurup aynı şeyler yapmayıp farklı şeyler yapmak istiyoruz. İnsanlar sıkılmasın 'Yine mi aynı şeyler' demesinler. Yaptığım işlerin insanlar için ne kadar değerli olduğunu biliyorum. O yüzden biz de izleyiciye saygı gösterip en değerlisini vermek için bekliyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler