Ebru Gündeş, 12 Yaş Küçük Sevgilisiyle Dubai’de Hayatını Birleştirdi…

Ebru Gündeş, 12 Yaş Küçük Sevgilisiyle Dubai’de Hayatını Birleştirdi…

Magazin dünyasını yakından ilgilendiren bir düğün gerçekleşti. Büyük ses getiren olayda yıldız şarkıcı Ebru Gündeş, kendisinden 12 yaş küçük sevgilisiyle dünya evine girdi. Üstelik düğün Türkiye’de de yapılmadı. İşte detaylar…

Uzun süredir gözlerden uzak aşk yaşayan Ebru Gündeş ve Murat Özdemir çifti, nikah masasına oturma kararı aldı. İş insanı olarak camiadan bilinen bir isim  olan Murat Özdemir, bir süredir Ebru Gündeş ile kaçamak aşk yaşıyordu.

İkili pek fazla kameraların karşısına çıkmıyordu. Son aldıkları kararla birlikte evleneceklerini ilan ettiler. Düğün için tercihleri ise Dubai oldu.

BALAYI İÇİN KÖRFEZ BÖLGESİNİ SEÇTİLER

Gazete Magazin’de yer alan bir haberde, Ebru Gündeş ve Murat Özdemir çiftinin balayı için körfez turunu tercih edecek. Paylaşılan haberin detayında çift, Dubai düğününden sonra yine bölgede kalarak evliliklerini kutlayacak.

2021 YILINDAKİ AYRILIK OLAYLI OLMUŞTU

Sesi ve katıldığı “O Ses Türkiye” yarışmasıyla hafızalara kazınan Ebru Gündeş, 2024 yılında yeni bir hayata yelken açtı. Daha önce evlendiği Reza Zarrab ile boşanma süreci bir hayli olaylı olmuştu. 2021 yılında büyük bir aşk ile evlendiği Zarrab’tan boşanmıştı.

Ebru Gündeş, o zaman yaşadıklarını göz önünde bulundurarak bu sefer gözlerden uzak bir aşk hayatı yaşadı. Bir süre sevgili olarak beraber olduğu Murat Özdemir ile Dubai’de nikah masasına oturdu. Düğüne sadece yakın dostları ve akrabaları katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler