Dünyaca Ünlü Yıldız Alain Delon'un Evinde 72 Ateşli Silah Ele Geçirildi

Dünyaca Ünlü Yıldız Alain Delon'un Evinde 72 Ateşli Silah Ele Geçirildi

Fransız oyuncu Alain Delon'un evinde 72 adet silah ve 3 bin mermi bulundu. Montargis Savcılığından açıklama geldi.

Montargis Savcılığı tarafından dün yapılan açıklamaya göre, ünlü oyuncu Alain Delon'un Fransa'nın orta kesimlerinde yer alan Loiret şehrine bağlı Douchy bölgesindeki evinde geçen hafta arama yapıldığı bildirildi.

MONTARGİS SAVCILIĞI TARAFINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Arama ile ilgili detaylar henüz tam olarak açıklanmazken, Delon'un evinde neden arama yapıldığı ve ortaya çıkan sonuçlar hakkında bilgi verilmedi. 

Montargis Savcılığı tarafından yapılan açıklamada, ünlü aktör Alain Delon'un Loiret şehrine bağlı Douchy bölgesindeki evinde gerçekleştirilen aramada şaşırtıcı bir bulgu ortaya çıktı. Evde yapılan aramada tam 72 ateşli silah ve 3 binden fazla mermi bulunduğu belirtildi.

88 YAŞINDAKİ AKTÖRE SORUŞTURMA

Söz konusu silah ve mermilere el konulurken, ünlü oyuncu hakkında yasa dışı silah bulundurmaktan soruşturma başlatıldı. Ayrıca, evde bir atış poligonunun bulunması da dikkat çekti. Arama, sağlık durumu iyi olmayan 88 yaşındaki aktör hakkında 8 Şubat'ta hakime sunulan bir raporun ardından gerçekleştirildi.

ÜNLÜ AKTÖR MAHKEME TARAFINDAN KORUMA ALTINA ALINMIŞTI

Le Point'in haberine göre, ünlü oyuncu Alain Delon'un gençlik yıllarından bu yana devam eden bir silah tutkusu olduğu ortaya çıktı. Uzun bir süredir kameralardan uzak kalan Delon, yılbaşında mahkeme tarafından koruma altına alınmıştı. Sağlık sorunları yaşayan ve 2019'da felç geçiren aktörün, son dönemdeki sağlık durumu ciddi endişelere neden olmuştu.

Le Point'in aktardığına göre, Delon'un çocukları arasında tıbbi tedavisi ve diğer konularda yasal anlaşmazlıklar bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler