Audi A6, Elektrikli Modeller Önümüzdeki Yıl Yollarda Yer Alacak

Audi A6, Elektrikli Modeller Önümüzdeki Yıl Yollarda Yer Alacak

Audi A6’nın elektrikli modelleri, önümüzdeki yıl yollarda olacak. Elektrikli araç pazarına güçlü bir giriş yapmaya hazırlanan Audi, A6 ile performans ve sürdürülebilirliği bir araya getiriyor. Yeni modellerin özellikleri ve çıkış tarihine dair detaylar...

Audi A6, elektrikli modeller önümüzdeki yıl yollarda yer alacak. Audi'nin tamamen yeni A6 E-Tron Sportback ve daha güçlü S6 E-Tron Sportback varyantı, markanın tarihindeki en aerodinamik tasarıma sahip olarak önümüzdeki yıl yollarda olacak. Hem tasarruflu hem de hızlı bir dizi elektrikli güç aktarma organı ve büyük bir eski pil ile A6, otomobil üreticisinin tahminlerinin kanıtlanması durumunda kendisini yoldaki en uzun menzilli EV'ler arasında bulabilir.

AUDİ A6 ELEKTRİKLİ MODELLER ÖNÜMÜZDEKİ YIL YOLLARDA YER ALACAK

Otomobil üreticisinin ileri teknolojiye lazer odağı, bu neslin en gelişmiş aydınlatma teknolojilerinden bazıları, en yeni nesil bilgi-eğlence yazılımı ve belki de güçlü doğal dil tanıma ve ChatGPT ile entegrasyonu sayesinde şimdiye kadar kullandığım en iyi sesli komut sistemi ile piyasaya sürülecek olan E-Tron modelinde de sergileniyor.

ekran-resmi-2024-08-03-18-35-43.png

EN AERODİNAMİK AUDİ

A6, bir güç hatchback'in faydasını bir sedanın siluetiyle birleştirerek Sportback konfigürasyonunda ABD'ye gelecek. Otomobil üreticisi ayrıca ilk çıkışta uzun çatılı bir Avant konfigürasyonu sergiledi.

Audi, Sportback'in sağladığından daha fazla bagaj alanına ihtiyacınız olursa, size Q6 E-Tron SUV alternatif olacaktır. A6, Q6'nın yüksek tabanlı KKD'sine karşı Audi'nin yeni Premium Platform Elektrik özel EV mimarisinin düşük tabanlı varyantı üzerine inşa edilmiştir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler