Apple Arcade: En İyi Mobil Oyun Deneyimi Sunuyor Mu?

Apple Arcade: En İyi Mobil Oyun Deneyimi Sunuyor Mu?

Apple Arcade, reklamsız ve premium mobil oyunlarla kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunmayı vaat ediyor. Peki, bu servis gerçekten en iyi mobil oyun deneyimini sunuyor mu? İşte detaylar...

Apple Arcade en iyi mobil oyun deneyimi sunuyor mu, Apple Arcade, kişilere en iyi mobil oyunlardan bazılarını oynamanıza izin veren bir mobil oyun abonelik hizmetidir. Apple hizmeti 2019'da başlattı.

APPLE ARCADE: EN İYİ MOBİL OYUN DENEYİMİ SUNUYOR MU?

Beş yıl içinde hizmetini büyüttü, kataloğunu genişletti ve dünyanın en tanınmış oyun geliştiricilerinden bazılarıyla çalıştı. Apple Arcade önemli bir şekilde oyun sektöründe yer aldı.

Apple, hizmeti, genellikle mobil oyunlarda bulunan uygulama içi satın alımlardan kaçınan bir aile-dostu oyun alternatifi olarak pazarladı.

APPLE ARCADE AİLE DOSTU

Bu, Stardew Valley gibi iyi bilinen oyunlardan, Hello Kitty Island Adventure gibi özel oyunlardan ve BEAST: Bio Exo Arena Suit Team gibi çevrimiçi atıcılardan oluşan bir kütüphaneyle sonuçlandı.

Apple, her ay kütüphaneye daha fazla oyun eklemeye devam ediyor ve abonelere eski oyunları ve daha fazla Arcade özelini getiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler