Turizm Gastronomi Zirvesi Başladı

Turizm Gastronomi Zirvesi Başladı

ANTALYA' da ilki gerçekleştirilen Uluslararası Turizm Gastronomisi ve Ağırlama Zirvesi, sektör temsilcilerini ağırladı. Zirve süresince gastronomi üzerine konferanslar ve buluşma toplantıları yapılacak.

1. Uluslararası Turizm Gastronomisi ve Ağırlama Zirvesi, Expo 2016 Fuar ve Kongre Merkezi'nde başladı. 2 gün sürecek zirve, gastronomi, otel, restoran ve turizm sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Açılışa organizasyonu düzenleyen şirketin Grup CEO'su ve Genel Yayın Yönetmeni Gökmen Sözen, Antalya Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz, Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Yiyecek içecek standlarından minyatür sebze ve meyve üreten firmalara, dünyaca ünlü kahve ve makaron üreticilerinden mutfak ve servis ürünleri üreticilerine kadar birçok markayı buluşturan fuarda, tanıtım ve tadım saatleri düzenlendi.

Açılışta konuşan fuar organizatörü Gökmen Sözen, "20 yıla yakın süredir gastronomi üzerine büyük organizasyonlar yaptık. Bu fuarı Türkiye'ye kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Benim için Antalya çok önemli. Burada birçok yatırım, restoran ve otellerin dinamiklerini görüyorum. Burada bu fuar çatısı altında sektör temsilcilerini buluşturmaktan mutluluk duyuyorum" dedi.

Turizm Gastronomi Zirvesi Başladı

Turizm Gastronomi Zirvesi Başladı

Turizm Gastronomi Zirvesi Başladı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler