Tescilli Güzel, Sonbahar Güneşinin Tadını Çıkarıyor

Tescilli Güzel, Sonbahar Güneşinin Tadını Çıkarıyor

LÜBNAN'da düzenlenen Miss Europe 2021'de 37 ülke temsilcisi arasında üçüncü seçilen Duygu Çakmak, tatil için Manavgat'a geldi.

Yarışma finalinin ardından Türkiye'nin farklı şehirlerinde gerçekleşen etkinlik ve moda çekimlerine katılarak yoğun iş dönemi geçirdiğini anlatan Çakmak, yaz tatili yapamadığını kaydetti. Bu nedenle sonbahar tatili yapmaya karar vererek Antalya'nın Manavgat ilçesinde beş yıldızlı bir ötele geldiğini kaydeden Duygu Çakmak, "Tüm arkadaşlarım yazın doya doya tatil yaptı. Ben ise Türkiye'yi karış karış gezerek çalıştım. Yüzlerce moda etkinliğine ve açılışa katıldım. Şimdi ise dinleniyorum, yaz tatili olmasa da Antalya'da tatil yapmanın ayrıcalığını yaşıyorum. Pırıl pırıl güneş ve masmavi deniz yaz günlerini aratmadı. Bronzlaşmak için yeterli güneş var. Çok mutluyum, dinleniyorum. Zihnen ve bedenen kendimi kış dönemine hazırlıyorum. İstanbul oldukça yoğun olacak. Birçok iş teklifi var. Hatta iki dizi film projesi masada" diye konuştu.

Tatilinin bazı anlarını sosyal medya hesabından yayımlayarak Antalya güneşine ve havasına dikkat çeken Çakmak'ın fotoğrafları, binlerce takipçisi tarafından beğenildi.

Tescilli Güzel, Sonbahar Güneşinin Tadını Çıkarıyor

Tescilli Güzel, Sonbahar Güneşinin Tadını Çıkarıyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler