Rusya: Türkiye’ye tur satışına başladık

Rusya: Türkiye’ye tur satışına başladık

Rusya Tur Operatörleri Derneği (ATOR), Rusya'daki tur operatörlerinin Türkiye'ye tur satışına başladığını açıkladı.

Rusya Tur Operatörleri Derneği (ATOR), Rusya'daki tur operatörlerinin Türkiye'ye tur satışına başladığını açıkladı. İstanbul ve Antalya'ya doğrudan uçuşlar da Ağustos ayının ilk yarısında başlıyor.

Rusya Tur Operatörleri Derneği'nden (ATOR) yapılan açıklamada, tur operatörlerinin rezervasyonlara başladıkları ve 24 Temmuz tarihinden itibaren Türkiye'ye tur satın almanın mümkün hale geldiği belirtildi.

10 AĞUSTOS'TA DİREK ANTALYA
Rusya'nın 1 Ağustos'tan itibaren, aralarında Türkiye'nin de olduğu bazı ülkelerle uçuşlara yeniden başlayacağının belirtildiği açıklamada, Türkiye konusunda iki kararın alındığı bildirildi. Buna göre, İstanbul ve Ankara'ya uçuşların 1 Ağustos'ta başlayacağı, 10 Ağustos'ta ise, Antalya, Bodrum ve Dalaman'a doğrudan uçuşların başlayacağı belirtiliyor.

BAŞBAKAN YARDIMCISI BEKLENEN HABERİ VERDİ
Ayrıca, Rossiya-24 televizyonuna açıklamalarda bulunan Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, “1 Ağustos'tan itibaren Rusya Federasyonu karşılıklı olarak İngiltere ile uçuşları başlatıyor. İngiltere’nin başkenti Londra'yla. Türkiye ile ilgili tek seferde iki karar alındı. 1 Ağustos’tan itibaren Ankara ve İstanbul’la, 10 Ağustos’tan itibaren ise Antalya, Bodrum ve Dalaman başta olmak üzere tatil yerleri ile uçuşlar başlatılacak” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler