Rus Tur Operatörleri Birliği’nden kötü haber

Rus Tur Operatörleri Birliği’nden kötü haber

Yurt dışı uçuşlarının ne zaman başlayabileceği ihtimali konusunda Rus Tur Operatörleri Birliği Başkanı Maya Lomidze, "Ağustos ayı gerçekten büyük soru işareti. Şu an için en iyimser senaryo, eylül sonu-ekim” dedi.

Yurt dışı uçuşlarının ne zaman başlayabileceği ihtimali konusunda Rus Tur Operatörleri Birliği Başkanı Maya Lomidze, “Turistik noktaya uçuşların başlaması temmuz sonuna kadar son derece düşük ihtimal, yüzde 99 oranla böyle bir şey olmayacak. Ağustos ayı gerçekten büyük soru işareti. Şu an için en iyimser senaryo, eylül sonu-ekim” dedi.

Rus Tur Operatörleri Birliği (ATOR) Başkanı Maya Lomidze, Govorit Moskva radyosuna konuştu. Lomidze, yurt dışı uçuşlarının ne zaman başlayabileceği ihtimali sorusu üzerine, “Herhangi bir turistik noktaya uçuşların başlaması temmuz sonuna kadar son derece düşük ihtimal, yüzde 99 oranla böyle bir şey olmayacak. Ağustos ayı gerçekten büyük soru işareti. Şuan için en iyimser senaryo, eylül sonu-ekim” dedi.

TÜRKİYE DE DÂHİL
İlk etap uçuşların Türkiye’ye yapılacağını belirten ATOR Başkanı Lomidze, “Eylül sonu-ekim başında uçuşların başlamasından söz edecek olursak, temel olarak Akdeniz ülkelerini kastediyoruz, Türkiye de buna dâhil. Yani son 10 yıldır en çok tercih edilen turistik noktalar arasında ilk beşe giren yerler. Asya, Tayland, Vietnam, Birleşik Arap Emirlikleri, İsrail de herkesin beklediği yerler arasında, ancak buralar için henüz tahminler muğlak. Kötümser tahminler ise aralıkta başlayacağı yönünde” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: sputniknews

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler