Resort Turizm Kongresi bu yıl dijital olacak

Resort Turizm Kongresi bu yıl dijital olacak

AKTOB bu yıl 10'uncusu düzenleyeceği Uluslararası Resort Turizm Kongresi, koronavirüs nedeniyle dijital ortamda yapılacak. Açılış konuşmacıları arasında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da yer alıyor.

Dünya, Türkiye ve Antalya turizminin önemli aktörlerinin bir araya geleceği turizmin en büyük buluşmalarından birisi olan Uluslararası Resort Turizm Kongresi bu yıl 10'uncu kez Antalya'da ilk defa dijital olarak gerçekleşecek. 26 Kasım 2020'de Antalya'dan canlı yayınlanacak kongrenin ana teması 'Geleceğin turizmi, turizmin geleceği' olacak. Kongrede, pandemi gölgesinde turizmin mevcut durumu ile kısa, orta ve uzun vadeli olası gelişmelerin sektöre yansımaları ele alınacak.

ÖNEMLİ KONUŞMACILAR

Turizm ve seyahat endüstrisinde beklentilerin, sorunların ve çözüm önerilerinin konuşulacağı 10'uncu Uluslararası Resort Turizm Kongresi, Türkiye ve dünya turizm endüstrisinin önemli aktörlerini bir araya getirecek. Bu yıl kongrede Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, EasyJet CEO'su Johan Lundgren, RTK CEO'su Thomas Bösl, Denizbank CEO'su Hakan Ateş, FVW Direktörü Klaus Hildebrandt, ANEX Tour Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Koçkar, TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır konuşmacı olarak yer alıyor.

CANLI YAYINLANACAK

Kongreyi, yurt içinden ve yurt dışından seyahat endüstrisinde yer alan turizmin tüm paydaşları ile finansman, danışmanlık, yatırım, işletme, yönetim ve tedarikçi firmaların üst düzey, karar verici temsilcileri izleyebilecek. #resortkongresi Twitter hesabı ve www.aktob.org.tr hesabından canlı yayın yapılarak kongreye katılım sağlanabilecek.

PANDEMİ 2021'İN DE BELİRLEYİCİSİ OLACAK

2020 yılını zor bir dönem olarak geçirmekte olan sektörün, 2021 yılına doğru hazırlıklarına başladığını açıklayan Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erkan Yağcı, "Sadece ülkemizin değil, dünyanın tüm önemli destinasyonlarını da etkileyen pandemi sorunu 2021 yılının da belirleyicisi olacak. Bu etkinin ne zamana kadar süreceğinin ve ne yönde ilerleyeceğinin öngörüsü, turizm sektöründe stratejilerin çok planlı olarak ilerlemesini gerektiriyor. Misafir talep ve beklentileri değişiyor. Satış ve pazarlama stratejilerinin son gelişmeler ışığında yeniden planlanması, yeni pazarlar geliştirilmesi önem taşıyor. Koronavirüs sonrası turizm sektöründe dijitalleşmenin hızlanacağı da beklentiler arasında yer alıyor" dedi.

aktobbu-yil-10uncusu-duzenleyecegi-uluslararasi-resort-turizm-kongresi-koronavirus-nedeniyle-dijital-ortamda-yapilacak-acilis-konusmacilari-arasinda-kultur-ve-turizm-bakani-mehmet-nuri-ersoy-da-yer-aliyor.jpg

aktobbu-yil-10uncusu-duzenleyecegi-uluslararasi-resort-turizm-kongresi-koronavirus-nedeniyle-dijital-ortamda-yapilacak-acilis-konusmacilari-arasinda-kultur-ve-turizm-bakani-mehmet-nuri-ersoy-da-yer-aliyor-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler