Organizasyon firmaları, Hint düğünleri için gün sayıyor

Organizasyon firmaları, Hint düğünleri için gün sayıyor

Hint düğünlerinin gözde kentlerinden Antalya'da koronavirüs salgını öncesi gerçekleşen masalsı düğünlerin tekrar düzenlenmesi için hazırlıklar tamamlandı.

Antalya başta olmak üzere Bodrum ve İstanbul'da büyük bütçeli Hint düğün organizasyonları gerçekleştiren Inventum Global'in kurucu ortağı Bünyat Özpak, koronavirüs nedeniyle kapalı olan Hindistan'dan Türkiye'ye uçuşların açılmasının önemini anlattı. Antalya ve çevresindeki beş yıldızlı otellerin pandemi önlemleriyle dünyada örnek gösterildiğini, bölge turizminin pandemi sınavını başarıyla geçtiğini anlatan Özpak, düğün organizasyonları için de tüm hazırlıkların tamamlandığını kaydetti.

Hindistan'da düzenlenen düğünlerin de binlerce kişi yerine 100 - 200 kişinin katılımıyla, küçük çapta yapıldığını kaydeden Özpak, “Burada yapılacak düğünleri pandemi önlemleri uygun şekilde organize etme kabiliyetine sahibiz. Uçuşlar açıldıktan sonra düğünlerimiz de başlayacak. Şimdilerde İngiltere'de yaşayan 3 ve 4'ncü kuşak Hint vatandaşlarının düğünlerine yoğunlaştık. İngiltere ile uçuş sıkıntımız olmadığı için organizasyonlar gerçekleştiriyoruz. Önceki yıllarda da Antalya'da gerçekleşen her 10 Hint düğününden 3'ü İngiltere merkezliydi" dedi.

organizasyon-firmalari-hint-dugunleri-icin-gun-sayiyor.jpg

EN ÇOK ORGANİZASYON FİRMALARI ETKİLENDİ

Masalsı düğünlerin yeniden başlayacağı günü iple çektiklerini söyleyen Özpat, “Covid-19 salgınından en çok toplu organizasyonlar, konferanslar, kongre ve düğün organizasyonları etkilendi. İnsan yoğunluğunun olduğu her etkinlik bir şekilde durdu. Fakat Hindistan için düğün çok özel ve önemli. Bu nedenle bu etkinlik orada asla bitmedi. Sadece katılım sayıları azaltıldı" ifadesini kullandı.

DÜĞÜNLER İPTAL DEĞİL ERTELENDİ

Salgın nedeniyle düğünlerini gerçekleştiremeyen Hintli ailelerin, Antalya'yı çok sevdikleri için iptal ettirmedikleri düğünleri ertelediğini sözlerine ekleyen Özpat, “Hem davetlilerin sağlığının korunması hem de ailelerin istediği gibi bir düğün yapabilmesi için hazırlıklar titizlikle yürütülüyor. Yüksek bütçeleriyle de dikkati çeken düğünlerde, hijyen ve sosyal mesafe kuralları öncelikli olacak" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler