Muup Alaçatı'da Huzur Dolu Bayram Tatili

Muup Alaçatı'da Huzur Dolu Bayram Tatili

En popüler eğlence ve dinlenme merkezlerinden olan Alaçatı’da konforu ve sadeliği simgeleyen Muup Alaçatı, yüzde 20 indirim fırsatıyla bayramı ve yeni sezonu tatil havasında karşılamak isteyenlere kapılarını açıyor.

Mavi ve yeşilin tonlarını bir arada bulabileceğiniz keyifli bahçesi, profesyonel ekibiyle eşsiz lezzetleri sunan Muup Alaçatı, bayramı huzur dolu geçirmenizi sağlıyor.

Çeşme’nin renkli ve tarihi tatil beldesi Alaçatı’da yer alan Muup Alaçatı, nostaljik atmosferi ile bulunduğu konumun ruhunu yansıtıyor. Havaların ısındığı yaz döneminde sıcacık atmosferiyle keyifli bir bayram geçirmenizi sağlayan Muup Alaçatı, misafirlerine farklı bir deneyim sunuyor.

Otantik atmosferiyle adeta bir tarihi mekanı geziyormuş hissi veren Muup Alaçatı, otel dekorasyonu ile de adından söz ettiriyor. Aynadan dolaba kadar odalarda bulunan her şey özel işçilik ürünü olan Muup Alaçatı, sıcaklık ve samimiyeti ön planda tutuyor.

Türk kahvaltı lezzetlerinin özel olarak sunulduğu menüsüyle damaklarda taht kuran Muup Alaçatı, bayram tatilinde ve yaz sezonunda farklı tatları deneyimlemenizi sağlıyor. Yüksek hijyen anlayışı ve güler yüzlü ekibi ile bayramda da misafirlerini ağırlamaya hazırlanan Muup Alaçatı, yüzde 20 indirim fırsatı ve uygun ödeme seçenekleriyle bütçenize hitap ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler