'Kemer'i En İyi Şekilde Tanıtmaya Devam Edeceğiz'

'Kemer'i En İyi Şekilde Tanıtmaya Devam Edeceğiz'

KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, turizmcilerle "Bizim sokak" toplantısına katıldı. Başkan Topaloğlu, "Ortak kararlar alarak Kemer'i en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğiz" dedi.

Göynük Belediye Başkanlığı zamanında da yaptığı "Bizim sokak" toplantısına, Başkan Topaloğlu'nun yanı sıra Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Volkan Yorulmaz, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya ve turizmciler katıldı. Göynük Mahallesi'ndeki bir otelde düzenlenen toplantıda, Kemer'e yapılacak olan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda, Kemer tanıtımına katkı sağlayan ve bu sene 12'ncisi düzenlenecek olan Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışları ve daha sonra yapılacak Blogger Festivali hakkında konuşuldu.

Başkan Topaloğlu, toplantıda yaptığı konuşmasında, geçen seneye göre bu yıl iyi bir turizm sezonu geçirdiklerini söyledi. Yaz aylarında Türkiye genelinde afetler yaşandığını hatırlatan Topaloğlu, "Ülkemizde yangınlar, seller ve trafik kazaları yaşadık. Otelci arkadaşlarımız Kemer'de yangın nöbeti tutan gönüllülerin kumanyalarını karşıladı. Kemer Belediyesi olarak biz de yakıt masraflarını karşıladık. Çok şükür bölgemizde büyük bir yangın olmadı" dedi.

Kemer Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Topaloğlu, şöyle konuştu:

"Bizim en büyük sorunlarımızdan biri ambalaj atıklarının geç alınması konusu. Ambalaj atıklarını Kemer Belediyesi olarak biz toplamıyoruz. İhaleye verdik. Bu konuda gereken yapılıyor. Kemer 1 girişindeki köprüyü düzenleyerek ülkelerin bayraklarını koyacağız. Zabıta müdürlüğünün oradaki binayı müzeye çeviriyoruz. Ana okulundan 8'nci sınıfa kadar tüm öğrencilerin kırtasiye malzemelerini karşıladık. 1250 lise öğrencisini ücretsiz biz taşıyoruz. Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezi'nde anlaştığımız 11 öğretmenle üniversiteye hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs veriyoruz. Turizmcilerin desteğiyle üniversite öğrencilerine eğitim yardımı adı altında belli bir para vereceğiz. 28 Ekim'de Serdar Ortaç, 29 Ekim'de Haluk Levent Kemer'de bir konser verecek."

Topaloğlu, Kemer tanıtımı için Sea To Sky yarışlarının çok önemli olduğuna değinerek, "Yarışlara Kemer Belediyesi olarak destek veriyoruz. Blogger Festivali de yapacağız. Festivale gereken desteği vereceğiz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. KETAV ve KETOB ile iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Ortak kararlar alarak Kemer'i en iyi şekilde tanıtmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Turizmciler ise Kemer'i en iyi şekilde tanıtmak için iş birliği içerisinde olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

'Kemer'i En İyi Şekilde Tanıtmaya Devam Edeceğiz'

'Kemer'i En İyi Şekilde Tanıtmaya Devam Edeceğiz'

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler