Kemer'de Kurulan Atatürk Parkı Gözde Oldu

Kemer'de Kurulan Atatürk Parkı Gözde Oldu

SEZON başında gerçekleşen çevre düzenlemesi ile çehresi tamamen değişen Atatürk Parkı, Kemerlilerle yerli ve yabancı turistlerin buluştuğu bir merkez oldu.

Kemer Belediyesi tarafından işletilen kafe estetik görünümü ve verdiği hizmet ile dikkat çekerken, parkın içerisinde oluşturulan selfie alanları da büyük ilgi çekiyor. Parkın içerisindeki yer alan fotoğraf çekim alanları içerisinde yer alan Kemer yazılı kalp ve parkın adını taşıyan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasının bulunduğu ışıklı görsel parka gelenlerin gözdesi durumunda. Bu alanlarda özellikle gece fotoğraf çekmek için sıraya geçenler uzun kuyruklar oluşturuyor. Yine parkın içerisinde yer alan Ters ev de ziyaretçilerin akınına uğruyor. Ters evi ziyaret için gelen yerli ve yabancı turistler, özelikle gece saatlerinde büyük kalabalıklar oluşturuyor.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Göreve gelmeden önce burasının halini hepimiz biliyoruz. Yaptığımız yeni peyzaj çalışmaları ile parkımızı halkımızın ve Kemer'e gelen misafirlerin daha rahat ve uygun kullanmaları açısından yeniledik. Parkımızın içerisinde oluşturduğumuz selfie ve fotoğraf çekme alanları büyük ilgi çekiyor. Özellikle misafirlerimiz üzerinde Kemer yazan ışıklı kalp ve parkımızın adını taşıyan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasının bulunduğu ışıklı görselde fotoğraf çektirmek için sıra oluşturuyor. Parkın içerisinde yer alan Ters ev ise yine büyük ilgi çekiyor. Vatandaşlarımız gezi yollarında yürüyüş yapıp, sporlarını yapabiliyorlar. Buralarda çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşan misafirlerimiz bölgemizin de en iyi şekilde tanıtımlarını yapmış oluyorlar. Kemerimize hayırlı olsun" dedi.

Kemer'de Kurulan Atatürk Parkı Gözde Oldu

Kemer'de Kurulan Atatürk Parkı Gözde Oldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler