Antalya’da ‘Her Şey Dahil’ Tatil Otellerine Büyük İlgi

Antalya’da ‘Her Şey Dahil’ Tatil Otellerine Büyük İlgi

Hem doğası hem de antik kenti ile tercih edilen Antalya’da tatil otelleri büyük ilgi görüyor. Her mevsim eşsiz güzelliği ile birçok ziyaretçiyi ağırlayan şehir, tatil bölgesi olarak ilk sıralarda yer alıyor.

 Koysuz Antalya sahillerinin dikkat çeken cazibesi ile tatilin tadına varmak isteyenlerin uğrak noktası olan Antalya, tertemiz denizi ve birçok plajı ile tercih edilen yerler arasında bulunuyor. Deniz ile çam ormanlarının buluştuğu temiz havası ile ferahlatan şehirde nerede tatil yapılır? En çok tercih edilen tatil alanları ile işte Antalya’da tatil yapmak isteyenler için öneriler…

ANTALYA’DA EN POPÜLER OTELLER

Dünyaca ünlü bir turizm merkezi Antalya, Akdeniz'in en canlı şehirlerinden biri olarak tatilcilerin gözdesi olmaya devam ediyor. Doğal güzellikleri, antik kentleri ve birbirinden güzel plajları ile her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayarak, gece hayatı açısından da oldukça hareketli şehirlerarasında bulunuyor. Muhteşem doğası, deniz turizmine uygun yapısı, rekreasyon turizmi, golf turizmi ve outdoor aktiviteleri için uygun koşulları ile oldukça eksiksiz bir tatil geçirilebilir. Antalya konaklama açısından da yeterli kapasite sunarak tatilciler için en çok tercih edilen popüler yerler arasında geliyor. En çok tercih edilen Antalya her şey dahil oteller, uygun fiyat açısından tatilcileri zorlamıyor. Tercih edilen en popüler ilk 10 otel ise şu şekilde;

1-Concorde de Luxe Resort

Aksu ilçesinin Site mahallesinde yer alan Concorde de Luxe oteline ulaşmak için il merkezinden kara yolunu takip etmek varış için oldukça kolay. Taksi veya dolmuş kullanımı ile Antalya il merkezine 24 km uzaklıkta. Denize sıfır konumu ile hayran bırakan otel, Mavi Bayrak statüsüne sahip plajı ve çocukların rahat vakit geçireceği çocuk parkı ile tercih edilen yerler arasında geliyor. Oteldeki odalarda ise çalışma masası, banyo, LCD Televizyon, merkez klima, telefon, oda servisi ve birçok detayı ile konfor sağlayan yerler arasında.

2-Regnum Carya

Regnum Carya, Antalya’nın Serik ilçesine bağlı olan Kadriye mahallesinde bulunuyor. İl merkezine 35 kilometre uzaklıkta yer alan otel, kolay ulaşım imkanı sunuyor. Özel otopark alanı ile müşterileri için güvenli bir alan teşkil ediyor. Güvenli turizm sertifikalı olması ise tatilcilere konaklamak için tercih kolaylığı sağlıyor. Antalya Havalimanına 35 kilometre uzaklıkta yer alan otel, denize sıfır konumuyla tatilciler için tercih kolaylığı sunuyor. Luxury oda, deniz manzaralı luxury oda, golf room oda, suit oda ve aile odası şeklinde seçeneklere sahip. Antalya her şey dahil oteller arasında yer alıyor. Aynı zamanda küvet, mini bar, ücretsiz wifi, telefon ve daha pek çok kolaylık sağlayan oteller arasında geliyor.

3-Kimera Lounge Hotel

Kemer’de hizmet veren Kimera Lounge Hotel, il merkezine 95 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Doğa ile iç içe geçecek bir tatil isteyenler için eşsiz tabiata sahip. Konumu ise her yere yakın olması ile kolay ulaşımı destekliyor.

4-Antalya Adonis Otel

Corner suit, studio suit ve standart deniz manzaralı odaları ile konfor sağlıyor. Odada duşakabin, mini bar ve havuzları ile de tatilin tadını çıkarmak isteyenler için ideal yerler arasında. Açık ve kapalı restorantı olduğu gibi, spa ve masaj hizmetleri de bulunuyor.

5-Sherwood Suites Resort

Aksu bölgesinde bulunan Sherwood Suites Resort, muhteşem manzarası ile tatilin tadını çıkarmak isteyenler için ideal yerler arasında. Ulaşımın oldukça kolay olduğu otel Kemerağzı mahallesinde her yere yakın bir konumda. Odalarda konforun hakim olması ile spor salonlu ve Fitness merkezli olması tatilin tadını çıkarmak isteyenler için ideal oteller arasında.Bebek bakımı, animasyon ekibi, havuz, ücretsiz otopark ve wifi ile birçok konuda avantajlı bir tatil sunuyor. 

6-Wind Of Lara Hotel & Spa

Lara bölgesinde hizmet veren otel, Antalya şehir merkezine 19 kilometre uzaklıkta kalıyor. Antalya Havalimanına ise sadece 12 kilometre mesafede olan otel, kolay ulaşımı destekliyor. Çeşitli aktiviteler ile zamanın nasıl geçtiğini anlamak istemeyenler için keyifli bir tatil adresi olarak gösterilebilir. Dans kursları, konsept partiler, Wind Kids Clup olarak da çocukların zaman geçirmesine yardımcı oluyor. 4 farklı oda çeşidi sunan otelde; Deluxe Standart Oda, Family Suite, Connection Room ve Grand Suit Odalara sahip. Plaj ve yüzme havuzlarının yanında toplantı ve aktivite alanları ile de zamanı değerli kılıyor. 7 ayrı bar ve restoran kısmı bulunan otelde dünya mutfağından da örnekler sunuyor.

7-Delphine Palace Hotel

Antalya şehir merkezine 15 kilometre, Antalya Havalimanı’na ise 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Sahile 0 kilometre uzaklıkta olması ile denizin keyfini çıkarmak isteyenler için ideal oteller arasında. Palmiye ağaçları arasında 8 katlı Delphine Palace Hotel, 487 standart odaya sahip. 40 aile odası, 24 junior suite, 6 engelli odası ile geniş bir yapı sunuyor. Antalya her şey dahil oteller arasında tercih edilebilecek konfora sahip.

8-Royal Seginus Hotel

Tamamen ev havasını yansıtan, rahat bir ortam sunan Royal Seginus Hotel, Lara Kundu Merkez’de yer alıyor. Özel plajı, Aquapark’ı, balayı konsepti ve denize 250 metre mesafe ile kolay ulaşım imkanı sunuyor. Banyoda telefon, çay, kahve seti, ultra her şey dahil 0-10 yaş ücretsiz olması ile tatilcilerin tercih ettiği yerler arasında.

9-IC Hotel Green Palace

Kundu mahallesinde yer alan otel, 4 farklı konaklama sunuyor. Green Palace, Santai Family, Residence ve Airport konaklama hizmeti sunuyor. Yüzme havuzu, her yere yakın konumu ve rahat odaları ile tatili en iyi şekilde geçirme imkanı sağlıyor. Aksu’da yer alan otel, geniş tesisi ile kaliteli bir hizmet sağlıyor.

10-Liberte Hotels Lara

Birçok aktivitenin yer aldığı Liberte Hotels Lara, özenle dekore edilmiş odalara sahip. Restoran ve bar seçenekleri ile lezzet şöleni sunan Liberte Hotels, SPA ile rahatlama imkanı sağlıyor. Masaj tercih edenler için geniş kapsamda hizmet vermeye devam etmekte olan otel, spor salonu ve toplantı salonuna sahip. Antalya’da tatil otelleri arasında tercih edilebilecek önemli yerler arasında geliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler