ZTK Finali Ne Zaman? Beşiktaş-Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

ZTK Finali Ne Zaman? Beşiktaş-Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Gözler bu hafta Ziraat Türkiye Kupası’na çevrildi. Finale kalan Beşiktaş ve Trabzonspor kozlarını paylaşacak. İstanbul Olimpiyat Stadı’nda karşılacak olan iki takımın müsabakası ne zaman, hangi kanalda?

Şampiyonluk mücadelesinden oldukça uzak kalan iki büyük takım Beşiktaş ve Trabzonspor kozlarını Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaşacak. Her iki ekipte başarılı bir kupa dönemi geçirerek finale adını yazdırdı.

ekran-resmi-2024-05-22-19-39-03.png

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Diğer yandan bordo mavili ekipte, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda Beşiktaş ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Finali hazırlıklarını bugün 12.00’de yaptığı antrenmanla tamamladı.

ekran-resmi-2024-05-22-19-38-45.png

BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Beşiktaş ile Trabzonspor’un karşı karşıya geleceği Ziraat Türkiye Kupası finali 23 Mayıs Perşembe günü oynanacak. Final maçı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan müsabakada Ali Şansalan düdük çalacak.

ZTK MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Beşiktaş-Trabzonspor Ziraat türkiye Kupası finali 20.45’te başlayacak. Maç, şifresiz olarak yayınlanacak. 23 Mayıs Perşembe günü tüm futbolseverler ATV’den canlı izleyebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler