UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi Maçları Şifresiz mi Yayınlanacak? Avrupa Maçları Hangi Kanalda Verilecek?

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi Maçları Şifresiz mi Yayınlanacak? Avrupa Maçları Hangi Kanalda Verilecek?

Futbol severlere müjde: Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları 3 sezon boyunca ekranlarda! Şifresiz izleme heyecanı başlıyor!

Futbolseverlere Müjde: UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi 3 Sezon Boyunca Türk takımlarının Avrupa maçları şifresiz yayınlanacak.

MAÇLAR HANGİ PLATFORMDA ÜCRETSİZ İZLENEBİLECEK?

TRT, Türk takımlarının maçlarını şifresiz olarak TRT 1 ve TRT Spor'da yayınlayacağını duyurdu. Ayrıca, daha fazla maç TRT'nin yeni dijital platformu "tabii" üzerinden de izlenebilecek. UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını tek yayıcı olarak sunan TRT, tarihinde bir ilki gerçekleştirdi.

TRT'DEN AÇIKLAMA GELDİ!

"TRT, deneyimli ekipleriyle, teknolojinin son imkanlarını kullanarak futbolseverlere unutulmaz bir yayın deneyimi sunacak. Usta yorumcuların katılımıyla gerçekleşecek maç öncesi ve maç sonrası yayınlar, TRT'nin farkını bir kez daha ortaya koyacak, izleyicilere maçlar hakkında detaylı analizler ve keyifli sohbetler sunacak. TRT'nin futbolseverlere sunduğu zengin içeriklerle dolu yayınlar, Türk futbolseverlerin heyecanını daha da artıracak."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler