Galatasaray’ın Parlayan Yıldızı Avrupa Yolcusu: Gideceği Kulüp Belli Oldu

Galatasaray’ın Parlayan Yıldızı Avrupa Yolcusu: Gideceği Kulüp Belli Oldu

Sarı kırmızılıların sağ bek oyuncusu Sacha Boey, ara transfer döneminde dünya devine gidecek. Transfer görüşmeleri başlarken, Avrupa’ya yolcu olması an meselesi. Peki taraftarın merak ettiği bonservis bedeli ne kadar? Detaylar haberde…

Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte transfer dedikoduları dolaşmaya başladı. Türkiye’de başarılı grafikler çizen yerli ve yabancı oyuncular Avrupa’nın radarında yer alıyor. Bunlardan biri de Sacha Boey oldu.

Galatasaray’ın başarılı sağ bey oyuncusu, son birkaç maçta süre almamamıştı. Transfer dedikodularıyla gündeme gelen Boey, Avrupa’ya göz kırpıyor.

BOEY, ALMANYA YOLCUSU

Galatasaray ve Bayern Münih, Sacha Boey’un transferi için görüşmelerini sürdürüyor. İki kulüp son pürüzleri de çözdü. Fransız futbolcu Boey’nin bugün Münih’e gitmesi bekleniyor.

Galatasaray’ın başarılı oyuncusu için Münih’in 20 ile 25 milyon euro ödeyeceği konuşuluyor. Bu miktarla sarı kırmızılı ekibin kasası dolmuş olacak.

31 MAÇTA GÖREV ALDI

2023-2024 sezonunda Sacha Boey, Galatasaray formasıyla 31 maça çıktı. Sağ bey oyuncusu bu karşılaşmalarda 2 gol attı. Oyuncunun 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler