Sıcak Gelişme: CHP'den Memleket Partisi Açıklaması!

Sıcak Gelişme: CHP'den Memleket Partisi Açıklaması!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bugünkü basın açıklamasında 31 Mart'taki yerel seçimlere dair kararlarını duyurdu. Ardından CHP'den Memleket Partisi Açıklaması geldi. İşte detaylar...

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Muharrem İnce'nin açıklamalarının ardından, "Muharrem İnce ilkesel duruş noktasında tek cümle kuramadı" ifadesini kullanarak, ikili görüşmelerde neler konuşulduğunu anlattı. 

"İLKESEL DURUŞ NOKTASINDA TEK CÜMLE KURAMADI"

"Partimiz ile Memleket Partisi arasında 4 Ocak'tan itibaren yerel seçimde işbirliği konusunda farklı kanallardan müzakereler yürütülmüştür.

Bu görüşmeler esnasında, 'İlkesel duruş' konusunda tek bir cümle dahi kurmayan, bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında dile getirdiği siyasi eleştirileri gündeme dahi getirmeyen Sn. Muharrem İnce'nin açıklamalarını üzülerek dinledik.

Yapılan görüşmelerde Sayın İnce, belli sayıda belediye meclis üyeliği ve İzmir'de bir metropol ilçe belediye başkanlığı talebinde bulunmuştu."

"DEĞERLENDİRMEYİ KAMUOYUNA BIRAKIYORUZ"

"Süreç, parti tabanımızın ve örgütümüzün kabul edemeyeceği bir noktaya taşınınca müzakerelerin tıkanması üzerine bugünkü açıklamayı yaptı.

Bugün yaptığı açıklamaların ve eleştirilerin müzakereler olumlu sonuçlansa idi asla yapılmayacağını biliyoruz.

Değerlendirmeyi kamuoyuna bırakıyoruz."

ekran-alintisi.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler