TFF, 7 Kulübe Puan Silme Cezası Verdi: Süper Lig'den Bir Ekipte Var!

TFF, 7 Kulübe Puan Silme Cezası Verdi: Süper Lig'den Bir Ekipte Var!

Türkiye Futbol Federasyonu’na bağlı Lisans Kurulu, takımlar hakkında önemli bir kararı açıkladı. Aralarında Süper Lig kulübününde yer aldığı 7 takım için puan silme cezası uyguladı. Konuya ilişkin detaylar haberimizde…

TFF Kulüp Lisans Kurulu, 30 Kasım Perşembe günü akşam saatlerinde önemli bir açıklama yayınladı. Yaptığı açıklamda Süper Lig, 1. Lig ve TFF 2. Lig’de oynayan 7 takım hakkında puan silme cezası uyguladığını bildirdi.

7 KULÜP, “PUAN SİLME” CEZASI ALDI

Türkiye Futbol Federasyonu Lisans Kurulu; Süper Lig'den Kayserispor, 1. Lig'den Altay, Giresunspor, Erzurumspor FK, TFF 2. Lig'den Bursaspor, Nazilli Belediyespor ve Zonguldak Kömürspor A.Ş kulüplerine 3 puan silme cezası uyguladı. TFF’den konuya ilişkin açıklamada şu şekilde geldi;

TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamında son değerlendirmelerde bulunarak; en üst 3 lig olan Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig ve TFF 2. Lig'deki kulüplerin yapmış olduğu başvuruları, Sportif, Futbol Sosyal Sorumluluk, Altyapı, Personel-İdari, Hukuki ve Mali Kriterlere göre inceledi.

Kurul toplantıda, verilen süreler içerisinde eksikliklerini tamamlayamayan; Trendyol Süper Lig' den Mondihome Kayserispor, Trendyol 1. Lig'den Altay, Bitexen Giresunspor, Erzurumspor FK, TFF 2. Lig'den Bursaspor, Nazilli Belediyespor ve Zonguldak Kömürspor A.Ş kulüplerine 3 puan tenzili cezası verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler