Lille-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Lille-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Lille’e konuk olacak. İlk maçta avantajı kaptıran sarı-lacivertliler, turu geçmek için sahada olacak. Lille-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda izlenebilir?

Lille-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda, Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde kritik maça çıkacak. Şampiyonlar Ligi’nde ilerlemesi için Fransa temsilcisini geçmesi gerekecek. Temsilcimiz, maç öncesi son antrenmanını gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde ilk bölümü basın mensuplarına açık gerçekleştirilen idman; ısınma, çabukluk ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Ardından 2 gruba ayrılan futbolcularımız 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdükleri antrenmanı, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.

LİLLE-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN? HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Fransa temsilcisi LOSC Lille ile karşılaşacak. 6 Ağustos Salı günü deplasmanda oynayacağı maçın kamp kadrosu belli oldu. Lugano maçından farklı olarak kadroya Youssef En-Nesyri ve Miha Zajc dahil oldu.

Fenerbahçe, Hainaut Stadı'nda Fransa’nın Lille ile karşı karşıya gelecek. Maç 6 Ağustos Salı günü 21.30’da başlayacak. Müsabaka EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler