Jose Mourinho’dan Geniş Kapsamlı İlk Basın Toplantısı Gerçekleşti

Jose Mourinho’dan Geniş Kapsamlı İlk Basın Toplantısı Gerçekleşti

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho henüz ilk toplantısında yaptığı konuşmalarla dikkat çekti. İlk basın toplantısında sorunlar sorulara ise adeta sitem etti.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’a ayak basan Jose Mourinho, kendisini Fenerbahçe’ye bağlayan imzayı resmen attı. Ülker Stadyum’unda gerçekleşen törenle beraber Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü oldu.

Daha sonrasında ise ilk geniş kapsamlı basın toplantısını gerçekleştirdi. Mourinho’nun “20 yıllık kariyerimde yaptığım en uzun basın toplantısı oldu” sözleri ise dikkat çekti. İşte Mourinho’nun açıklamaları;

ekran-resmi-2024-06-04-21-32-10.png

BEN FENERBAHÇE’NİN HOCASIYIM

“Öncelikle kısa bir giriş yapmak istiyorum. Dün buraya gelen bütün taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum, aynı zaman da bu olayı evlerinde televizyonlarından izleyerek kutlayan taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum.

İkinci olarak şunu söylemek istiyorum, ben şu anda bu masada ortada oturuyorum, başkanla aramızda onun şakasını yaptık, onun ortada oturması gerektiğini ve benim de onun yerinde oturmamın gerektiğini söyledim. Eskiden ‘Ben Mourinho’yum’ diye bir şaka yapardım ama şimdi kendimi, ‘Ben Fenerbahçe’nin hocasıyım’ diye adlandırıyorum çünkü böyle olmak istiyorum.

Benimle ilk iletişime geçen kişi Mario Branco’ydu. Fenerbahçe Sportif Direktörü. Bunun sonucu olarak Ali Koç benimle ilk iletişime geçen kişi oldu. İlk kontağı bu şekilde kurdum. Benim buraya gelmekteki ilgimi tetikleyen şey bu oldu. Tabii ki hangi kulübe gidersem gideyim çok fazla dedikodu oluyor. Fenerbahçe’de de bu durum farklı değil. Ama ben gerçekten transfer anlamında hiçbir isim, hiç kimseyle konuşmadım.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler