Hadise'den Çarpıcı İlişki Açıklamaları!

Hadise'den Çarpıcı İlişki Açıklamaları!

Ünlü şarkıcı Hadise, Kaan Ölker’in “Popcast” programında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Hadise, "Maddi gücü olmayan erkek hayatıma giremez" diyerek, aşk ve maddi güç konusundaki görüşlerini paylaştı. Detaylar haberimizde...

Ünlü popçu ve televizyon yıldızı Hadise, ilişkilerine dair samimi açıklamalarda bulundu. Hadise, "Maddi gücü olmayan erkek hayatıma giremez" dedi.

38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise, popülerliğini sahne performansları, kıyafetleri ve açıklamalarıyla sürdürüyor. Bu sefer, konuk olduğu Kaan Ölker’in “Popcast” programında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Özel hayatı hakkında konuşan Hadise, evliliğe yeniden sıcak baktığını ancak maddi gücü olmayan birinin hayatına giremeyeceğini söyledi.

HADİSE’NİN AŞK VE İLİŞKİLERDEKİ GÖRÜŞLERİ

"Aşkı çok seviyorum" diyen ünlü şarkıcı, uzun zamandır yalnız olduğunu ve kendini iyi hissettiğini ifade etti. Ancak hayatında şu an kimse olmadığını belirtti. Hadise, "Evlenirim, sonra yine boşanırım" diyerek, tekrar evlenme ve boşanma ihtimalini açıkça dile getirdi. 

EKONOMİK DURUM VE İLİŞKİLER

Son dönemde kadın-erkek ilişkilerinde ekonomik durumun tartışılmasıyla ilgili soruya yanıt veren Hadise, ilişkilerinde ödemelerin adil olması gerektiğini belirtti. Ancak erkeğin maddi gücünün önemli olduğunu vurgulayarak, "Maddi gücü yoksa 'neyine güvenip, bana yaklaşıyorsun' diye sorarım ben. ‘Kendine güvenen şöyle gelsin’ diye bir paylaşım da yapmıştım. Bu kadını her şeyiyle taşıyabileceksen gel” dedi.

HADİSE’NİN AŞK HAYATI VE MADDİ GÜÇ

Hadise, konuk olduğu programda yaptığı açıklamalarla yine gündem oldu. Özel hayatı ve aşk ilişkileri üzerine samimi itiraflarda bulundu. Maddi gücün ilişkilerdeki önemine dikkat çeken Hadise, “Maddi gücü olmayan erkek hayatıma giremez” sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

HADİSE’NİN YENİDEN EVLİLİĞE BAKIŞI

Hadise, evliliğe yeniden sıcak baktığını ifade etti. Ancak, maddi gücü olmayan bir erkeğin hayatına giremeyeceğini belirten şarkıcı, bu konuda net olduğunu dile getirdi. “Aşkı çok seviyorum, ancak maddi güç de bir o kadar önemli” diyerek bu konuda tavrını açıkça ortaya koydu.

Uzun süredir yalnız olduğunu ve bu durumdan memnuniyet duyduğunu belirten Hadise, kendine güvendiğini ve hayattan keyif aldığını söyledi. “Evlenirim, sonra yine boşanırım” diyerek, evlilik konusunda esnek olduğunu ifade etti. Ancak, maddi güçsüz bir erkekle ilişkiye başlamayacağını belirtti.

Hadise, ilişkilerde ekonomik eşitliğin ve adaletin önemli olduğunu vurguladı. Ödemelerin adil olması gerektiğini söyleyen şarkıcı, bu konuda kadın ve erkek arasında bir dengenin sağlanması gerektiğini belirtti. 

MADDİ GÜCÜ OLMAYAN ERKEK HAYATIMA GİREMEZ

Hadise’nin açıklamaları, kadın-erkek ilişkilerinde ekonomik dinamiklerin önemini bir kez daha gündeme getirdi. “Maddi gücü olmayan erkek hayatıma giremez” sözleriyle dikkat çeken Hadise, ilişkilerinde maddi gücün önemli bir rol oynadığını belirtti. 

Hadise, ilişki dinamiklerinde maddi gücün önemli bir yer tuttuğunu açıkça ifade etti. Maddi gücü olmayan bir erkeğin hayatına giremeyeceğini belirten şarkıcı, bu konuda net ve kararlı duruşunu sergiledi. Aşkı çok sevdiğini ancak maddi gücün de en az aşk kadar önemli olduğunu belirten Hadise, bu açıklamalarıyla yine gündeme damga vurdu.

antalyahaber.tv

5b634d88e367625edbcabda63edf5b9a.webp

hadise.jpg

hadise.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler