Esma Esad Öldü Mü? Beşar Esad’ın Eşi Hakkındaki İddialar Doğru Mu?

Esma Esad Öldü Mü? Beşar Esad’ın Eşi Hakkındaki İddialar Doğru Mu?

Dünya basınında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Beşar Esad’ın eşi Esma Esad’ın hayatını kaybettiği iddia edilidi. İddialar kısa süre içinde sosyal medyanında gündemine taşındı. İşte detaylar…

Suriye başkanlığı, daha öncesinde meme kanserinden tamamen iyileştiğini açıkladıktan neredeyse beş yıl sonra, Suriye'nin first lady'si Asma al-Assad'a lösemi teşhisi konduğunu söyledi. Açıklamada, 48 yaşındaki Asma'nın kendisini izole etmesini gerektirecek özel bir tedavi protokolünden geçeceği ve sonuç olarak kamu angajmanlarından uzaklaşacağı belirtildi.

Ağustos 2019'da Asma, erken keşfedildiğini söylediği meme kanserinden tamamen iyileştiğini söyledi. Suriye 2011'de iç savaşa girdiğinden beri Esad çifti hakkında yeterince haber alınamadı. Fakat zamanla başkanlık bazı haberleri kamuoyuna servis etti.

ekran-resmi-2024-06-04-09-41-52.png

ESMA ESAD VEFAT ETTİ Mİ?

Suriyeli first lady Asma al-Assad, lösemi teşhisinin açıklanmasından bu yana ilk kez göründüğünde aldığı iyi dilekler için minnettarlığını dile getirdi. Kocası Cumhurbaşkanı Beşar Esad'ın ofisi Esma’ya agresif bir kemik iliği ve kan kanseri teşhisi konduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada;

“ Lösemi teşhisimin duyurulmasından bu yana, bu koşullar altında bize bir aile olarak güç veren birçok yürekten sevgi ve destek mesajı aldım. Bir hastalıkla savaşan herkes, sadece üstesinden gelmek için değil, aynı zamanda sevdikleri ve hizmet etmeye kararlı oldukları insanlardan uzakta kalmaya dayanmak için güç ve iradeye sahip olmalıdır.”

Şimdi de Esma Esad hakkında lösemiden dolayı vefat ettiği haberleri yayıldı. Bu iddialar ise tam olarak karşılığını bulmadığı aktarıldı. Beşar Esad’ın başında olduğu Baas Partisi, iddiaları şimdilik yalanladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler