EURO 2024 Öncesinde Önemli Provada Gol Sesi Çıkmadı: İtalya-Türkiye Berabere Kaldı

EURO 2024 Öncesinde Önemli Provada Gol Sesi Çıkmadı: İtalya-Türkiye Berabere Kaldı

Avrupa Şampiyonası’na artık sayılı günler kaldı. A Milli Takım, ilk kritik hazırlık maçına çıktı. Kamp için Avrupa yolu tutan A Milliler, dün akşam İtalya ile karşılaştı. Mücadelenin üst düzey yaşandığı maçta takımlar beraberliği bozamadı.

A Milli Futbol Takımı, son Avrupa Şampiyonu İtalya ile karşılaştı. 2024 Avrupa Şampiyonası öncesinde her iki milli takımda önemli bir prova oldu.

Bologna kentinin Renato Dell'Are Stadı’nda İtalya ile Türkiye karşı karşıya geldi. Sert mücadelenin yaşandığı maçta milli futbolcumuz Ozan Kabak talihsiz bir sakatlık yaşadı. Her iki ekipte pozisyona girse de skoru değiştiremedi.

ekran-resmi-2024-06-05-09-26-56.png

İTALYA-TÜRKİYE BERABERE KALDI

Avrupa Şampiyonası, Almanya’da 14 Haziran - 14 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) için hazırlıklarını sürdüren A Milli Takımı, özel maçta son Avrupa Şampiyonu İtalya ile deplasmanda golsüz berabere kaldı.

OĞUZ AYDIN VE SEMİH KILIÇSOY İLK KEZ FORMA GİYDİ

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın İtalya karşısında iki isme ilk defa forma şansı verdi. Oğuz Aydın ve Semih Kılıçsoy, ilk kez A Milli Takım formasını giydi.

Teknik direktör Vincenzo Montella, Oğuz Aydın'a ilk 11'de şans verirken, Semih Kılıçsoy ise mücadelenin 82. dakikasında Barış Alper Yılmaz'ın yerine oyuna dahil oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler