İsmail Kartal, Fenerbahçe’den Resmen Ayrıldı: Deneyimli Adama Yönetimden Mesajsp

İsmail Kartal, Fenerbahçe’den Resmen Ayrıldı: Deneyimli Adama Yönetimden Mesajsp

Süper Lig, geçtiğimiz hafta oynanan müsabakaların ardından tamamlandı. Şampiyon Galatasaray olurken Fenerbahçe, ikinci sırada yer aldı. Sarı lacivertliler, sezonun bitmesiyle hareketli dakikalar yaşıyor.

Fenerbahçe, son yıllarda ikincilik sırasında yer alarak dikkat çekiyor. Lig tarihinde de en çok ikinci olan takım unvanına sahip. 2023-2024 sezonunun üzerinden sadece 1 hafta geçmesine rağmen sarı lacivertli kulüp hareketli günler geçiriyor.

Sözleşmesi sonra eren teknik direktör İsmail Kartal ile yollar resmen ayrıldı. İlk adımlardan biri olarak İsmail Kartal teşekkür edilerek veda edildi. Haziran ayında seçime gidecek olan Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör konusunda ise hızlı davrandı ve dünyaca ünlü isim Jose Mourinho ile anlaştı.

FENERBAHÇE’DEN İSMAİL KARTAL’A VEDA

Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi internet sitesi üzerinden İsmail Kartal’a övgü dolu sözlerle veda etti. Kulüpten şu açıklamalar yapıldı;

“Renklerine, tarihine ait olduğun; formasını gururla taşıyıp onurla temsil ettiğin Fenerbahçe’n ile ortaya koyduğun eşsiz mücadele, hem senin hem de sana inanan milyonlarca sarı lacivert sevdalısının hayallerinin gerçeğe dönüşme inancıydı.

Ne sen vazgeçtin bu kulübe inanmaktan ne milyonlarca Fenerbahçeli vazgeçti senin yanında durmaktan. Duruşuna, değerlerine, aidiyetine, saygına ve Fenerbahçeliliğine teşekkür ederiz. Emeklerine minnettarız. Güzel izler bıraktın ve her zaman güzel hatırlanacaksın… Yolun açık olsun.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler