Şampiyonlar Ligi Maçı Ne Zaman? Real Madrid-Dortmund Mücadelesi Şifresiz Mi?

Şampiyonlar Ligi Maçı Ne Zaman? Real Madrid-Dortmund Mücadelesi Şifresiz Mi?

Avrupa’nın bir numaralı kupası sahibini buluyor. Milyonlarca insanın merak ettiği Avrupa Şampiyonlar Ligi finali için geri sayım başladı. Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta? Real Madrid-Dortmund maçı şifresiz mi?

Avrupa’da ligler geçtiğimiz hafta tamamlandı. Aynı şekilde Türkiye’de de lig bitti. Avrupa Şampiyonası heyecanı öncesinde ise UEFA’nın organize ettiği Avrupa Ligi Finali, Konferans Ligi Finali oynandı. Bu finalleri sırasıyla Atalanta ve Olympiakos kazandı.

Şimdi ise gözler Avrupa’nın bir numaralı kupasına döndü. Şampiyonlar Ligi finalinde Avrupa’nın en büyüğü belli olacak. Finale çıkan iki takım Real Madrid ve Borussia Dortmund karşı karşıya gelecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ NE ZAMAN?

Büyük heyecana sahne olacak olan maç, İngiltere’de oynanacak. İngiltere’nin önemli stadyumlarından biri olan Wembley, bu özel maça ev sahipliği yapacak. Maçın başlama düdüğü ise TSİ 22.00’da olacak.

FİNAL MAÇI ŞİFRESİZ Mİ YAYILANACAK?

Real Madrid ile Borussia Dortmund arasında yapılacak olan dev final karşılaşması naklen izleyici ile buluşacak. Türk futbolseverler maçı TV 8 ekranlarından takip edecek. Saat 22’de başlayacak olan müsabaka ve kupa seromonisi canlı yayınla ekranlarda olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler