Haziran Ayında İzlenebilecek En İyi Filmler

Haziran Ayında İzlenebilecek En İyi Filmler

Haziran ayı ile beraber yaz dönemi birçok insan için başlıyor. Özellikle de öğrencilerin tatil vakti çok yaklaştı. Boş vakitlerini değerlendirme isteyenler için Haziran ayında yapılabilecek en iyi alternatiflerden biri de film izleme. İşte öne çıkanlar...

Haziran ayında dikkate değer yeni filmleri keşfedebilirsiniz. Daha önce vizyonda ses getiren pek çok yapım Haziran ayı ile beraber izlemek oldukça keyifli olacaktır. Bu listede pek çok başarılı yapım yer alıyor. Gişe rekorları kıran filmlerden, Warner Bros. filmlerine kadar dikkat çekenler bir arada.

AVATAR: THE WAY OF WATER

13 yıl sonra izleyicileri James Cameron'ın film serisine yeniden tanıttı. En iyi görsel efektler dalında Oscar kazandı. Devam filmi Sully ailesi Jake, Neytiri ve çocuklarına odaklanıyor. Macera ve heyecan dolu yeni serüvenler yer alıyor.

DUNE

Warner Bros. filminin sinemalarda prömiyer yaptıktan sonra büyük ses getirmişti. Denis Villeneuve'ün çarpıcı bilim kurgu destanı Dune'u evde izlememek için her zaman iyi bir alternatif olacak. Filmi hiç görmediyseniz ve ikinci bölümü izlemeden önce muhakkak göz atmalısınız.

BARBİE

Barbie Land'de (ya da gerçek dünya olmayan başka bir yerde) yaşamıyorsanız, bu pembe kaplı komediye zaten çok aşina olma ihtimaliniz var. Warner Bros.'un tüm zamanların en yüksek hasılat yapan yapımı olarak öne çıkıyor. Komik ve içten bir macera için uzun bir yıldız listesini bir araya getiriyor. Greta Gerwig yönetmen koltuğunda yer alırken, Margot Robbie başrolü oynuyor ve Ryan Gosling, Ken olarak inanılmaz bir güç şarkısı yapıyor.

THE BATMAN

Robert Pattinson, Matt Reeves'in yönettiği süper kahraman filminde Batman olarak çıkıyor. Film, Bruce Wayne'in bilmecelere yakın bir katil aramaya başladığı, sürekli gri ve yağmurla ıslanmış bir Gotham Şehri'nde geçiyor. Yol boyunca, havalı bir Zoë Kravitz'in oynadığı Catwoman ile tanışır. Harika sahne-setting ve hikaye anlatımı ile tatmin edici bir karanlık gizem olan Batman, serüveniyle kaçırılmayacak fırsat sunuyor.

BAD EDUCATİON

Gazeteci Robert Kolker'ın bir dergi makalesinden uyarlanan, bir devlet okulu zimmete para geçirme skandalı ve haberi kıran öğrenci gazeteciler hakkındaki bu hikaye baştan sona büyüleyici. Allison Janney ve Hugh Jackman, programda yer alan okul yetkilileri olarak rollerinde harikalar yaratıyor. Drama ayrıca 2020 Emmy Üstün Televizyon Filmi ödülünü kazandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler